Ingatlanajánló

2023.12.17. 15:41

Akar a hegyoldalban lakni? Nagyon jó áron teheti most meg Zagyvapálfalván!

Zagyvapálfalván eladó két ház a hegyoldalba, hatalmas legelővel. Annak aki panorámára vágyik, de nem akar sokat fizetni, és a fontos a napelem megléte is, nem kell tovább keresgélni. Ide már csak legelőre vágyó állatok és olyan gazda kell, aki értékeli azt, amit a táj, a környezet, és a környék nyújtani tud a számára. Ha életmódot akar váltani, vagy csak szeretne végre nyugodtabban élni, költözzön Nógrád megyébe!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Salgótarjában, a Makarenkó úton, két külön álló családi ház, br. 120m2( 60 + 60 m2-es), összközműves, 5.756 m2-es telekterületű, napos, világos, alacsony rezsijű, villanykazán fűtésű, padlófűtésű, kiváló közlekedés és ellátottság mellett családi házak eladóak!

Az ingatlanok saját kocsibeállóval rendelkeznek.

A Fő épület jellemzői: 60m2 alapterület, téglaépítésű, padlófűtés, villanykazán, 2 szoba, fürdő, előszoba, műszakilag teljes körűen felújított, 9 millió összértékű 20 kw-os napelemmel fölszerelt,(így a rezsi költség mindösszesen 10.000ft/hó), klíma műszaki tartalma beszerelve, de az egység még nincs feltéve.

A melléképület jellemzői: 60 m2 alapterület, vályog szerkezet, de szigetelve van 10 cm-es dryvital, jelen pillanatban műhelyként funkcionál, de kisebb ráfordítás után szinte költözhető állapotban van.

A telek jellemzői: kiváló elhelyezkedés, dupla telek, saját beálló, panoráma, illetve tartozik hozzá egy 5.800 m2-es legelő is.

Az ár, irányár!.”[...]
További remek ajánlatokért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!