Ingatlanajánló

2023.12.02. 11:25

A hét ingatlana: salgótarjáni felújított lakás, remek áron!

A Nógrád megyei ingatlanhirdetések között bukkantunk arra a lakásra, amelynek minden négyzetmétere okosan ki van használva, és aki a környéken szeretne lakni, de nem családi házban, annak ez egy okos és szép megoldás lehet. A szomszédok nemcsak kedvesek, de csendesek is, a társasház szigetelve van, a konyhabútor pedig a vételár részét képzi. Ha kisgyereke van, ne gondolkodjon tovább, nézze meg, biztosan beleszeret!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Nógrád megye, Salgótarján (Zagyvapálfalva), Nyírfácska úton, 73 nm-es, földszinti, 2+2 félszobás, erkélyes, tehermentes lakás eladó! A lakás részben felújított, cserélve lett a konyha ablaka és a bejárati ajtó (műanyag profil), az alsó burkolatok és a beltéri ajtók. A lakásban számos beépített szekrény található, ezáltal jól pakolható. Az ingatlanban 2 szoba, 2 félszoba, konyha, fürdőszoba, külön nyíló W.C., előszoba, erkély (4 nm) található. A fűtést gáz konvektor, a meleg víz ellátást átfolyós gázbojler biztosítja. A konyhabútor a vételár részét képezi. A társasház kiváló állapotú, környezete gondozott, külső falai szigeteléssel ellátottak, gazdálkodása korrekt (megtakarítással rendelkezik), lakói kedves, csendes emberek. Állami támogatások, Babaváró, CSOK (4 gyerekre) igényelhető! A lakótelepen általános iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, SPAR, TESCO, LIDL, buszmegálló található..”[...]

További remek ajánlatokért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!