Ingatlanajánló

2023.11.25. 06:55

Ha a Bánki-tó a mindene, vegyen ott egy házat!

A Nógrád megyei ingatlanhirdetések között találtuk azt a parasztházat Bánkon, amelyet bár fel kell újítani, de a tetőre már nem kell költenie, mert azt kicserélték. Parasztház, remek verandával, hatalmas telekkel, istállóval, borospincével. Ha éppen nem használja, kiadhatja, hiszen a tó közelsége biztosítja az Ön számára, hogy nemcsak viszi a pénzt, de hozni is tudja ez a házikó!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Nógrád megye egyik legkiemelkedőbb településén Bánkon 91m2-es vegyes falazatú parasztház eladó! A házban található: három szoba, konyha, fürdő+WC, kamra. A ház szerkezetileg jó állapotban van, a tetőszerkezet cseréje megtörtént. Az ingatlanhoz számos melléképület, 30m2-es istálló, 10m2-es borospince, füstölő és fórt kót is tartozik. A telekről, mely 2000m2 gyönyörű kilátás nyílik a településre. Az ingatlan a méltán híres Bánki-tó közelében található, így kitűnő lehetőséget nyújt, nyaraló, szálláshely kialakítására is.”[...]

További remek ajánlatokért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!