Ingatlanajánló

2023.11.05. 06:50

A hét ingatlana: 9 millióért családi ház Ságújfalun? Igen!

A Nógrád megyei ingatlanhirdetések között találtuk, ezt a számtalan lehetőséget rejtő otthont, amelyet nagyon jó áron kínálnak, és van lehetőség arra, hogy a saját ízlésére formálhassa a belső tereket. Kívülről már felújították, így a neheze már kész. Ha szeretne egy csendes helyen élni, túlzások nélkül,ez lesz az ideális otthon az Ön számára.

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Nógrád megye, Ságújfalu, 74 nm-es, 2 szintes, részben felújított, tehermentes, azonnal birtokba vehető családi ház eladó! Az épület frissen (2023-ban), részleges felújításon esett át. Cserélve lett a tető héjazat és szerkezet, az ablakok (redőnyös, műanyag profil) és a bejárati ajtó. Helyiségei: a felső szinten 3 szoba, fürdőszoba, konyha, kamra, előszoba, az alsó szinten 2 pincehelyiség (33 nm). A fűtés jelenleg fatüzelésű kályhákkal lehetséges. A meleg víz ellátás biztosítása, villanybojler felszerelésével oldható meg. Az ingatlanhoz tartozó telek 1360 nm nagyságú, sík, területén udvari gépkocsi beálló, fúrt kút található. A település félúton található Salgótarján és Szécsény között. Mindkét település autóval 15 percen belül elérhető. Buszmegálló, élelmiszerbolt, dohánybolt 200 méteren belül található.”[...]

További remek ajánlatokért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!