Ingatlanajánló

2023.10.23. 19:50

Hollókőn lakna? Kezdjen új életet ebben a gyönyörű faluban!

Van aki azonnal beleszeret Hollókőbe, amint meglátja. Most egy olyan ingatlant találtunk, amely nemcsak arra alkalmas, hogy oda helyezze az ember az origóját, hanem arra is, hogy másokkal megszerettesse a kedvenc helyét, vagyis szállásadóként éljen meg. 120 négyzetméter, elegendő méretű telekkel, hogy új életet kezdhessen ebben a gyönyörű faluban.

Nool.hu

Forrás: Ingatlanbazár.com

“A festői szépségű és népszerű Hollókő településen megvételre kínálok egy 120 nm-es, 4 szobás, 4 fürdőszobás, önálló családi házat, 1329 nm-es telekkel. A ház a hatvanas években épült vegyes falazattal, ablakos, száraz, boltíves pince található alatta. Évekkel ezelőtt kimondottan falusi turizmusra alakították át a házat, 4 külön bejáratú szoba, 4 fürdőszobával, egy közös konyha-étkező, kamra, kazánház helyiségekből áll, valamint a kert felé néző fedett terasz kapcsolódik a házhoz. A szobákban parketta, a többi helyiségben járólap van. A fűtést gáz cirkó adja, a meleg vizet gáz vízmelegítő biztosítja. A kertben egy melléképületet is találhatunk, ahol egy garázs és két helyiség került kialakításra. A nagy méretű kertben kedvünkre kertészkedhetünk, vagy vállalkozás indítására is van lehetőség. Az ingatlan alapja és falazata masszív, de törődést, felújítást igényel.”[...]

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!