Ingatlanajánló

2023.09.03. 11:29

Vidéki romantika: tornácos parasztház Kállón

Ha önt is elragadta napjaink egyik divatja, és felújítandó parasztházat keres elérhető áron, jó hírünk van, a Nógrádi ingatlanpiac találatai között találtunk egy remek ajánlatot. A Kállón található, 89 négyzetméteres családi házat, mindössze 11,8 millió forintért kínálják. A fűtést kályha és kandalló biztosítja és még egy működő kemencét is találunk az egyik szobában.

Nool.hu

Forrás: ingatlabazar.hu

Eladó Nógrád Vármegyében, Pásztói Járásban, Kálló községben, Budapesttől 55 km-re egy 2205 nm-s telken lévő, 89,9 nm-s családi ház! Az ingatlan vályogból épült, beton alapra. Kialakításra került benne 2 család részére külön-külön bejárattal, szoba, fürdőszoba WC-vel, konyha. Fa gerendázata ép, egészséges! Az egyik lakrészben 1 szoba és 1 félszoba, működő kemence!, természetesen itt is konyha és fürdő WC-vel. A hátsó szoba alatt végig pince húzódik! Felújításra szorul, de szép házat lehet belőle kialakítani! Az ingatlan végében garázs található, az udvarban 2 hatalmas fenyő adja nyáron árnyékát! Kálló a Cserhát vadregényes tájai között megbújó korhűen felújított parasztházaival ékeskedő kis község! Az ingatlan a központhoz közel található, csendes kis utcában! Az ingatlan fűtéséről kályha, illetve kandalló gondoskodik, a meleg vizet villany boyler szolgáltatja. Gázcsonk a ház előtt, csatorna bent az udvarban. A telek alkalmas kertészkedésre, veteményezésre! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukciót tudom ajánlani mint képzett pénzügyi szakember! Ingyenes hitelbírálattal állok rendelkezésére! A babaváró hitel, falusi CSOK megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Kállón megtalálható bölcsőde, óvoda, iskola, pékség, 3 élelmiszer üzlet, orvosi ellátás kíváló! Pihenésre túrázást, vadászatot, fürdőzést, horgászást ajánlom!”

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!