A hét ingatlana

2023.08.06. 06:53

Ennek a dejtári ingatlannak az energiahatékonyság a szuperképessége

Magas műszaki tartalommal, kiemelkedő energiahatékonyságú, teljes körűen felújított családi ház várja leendő tulajdonosát a nyugat-nógrádi településen.

Nool.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Ha olyan ingatlanra vágyik, ami még Hulknál is zöldebb, akkor ezt a dejtári házat mindenképpen érdemes megnéznie. A Budapesttől kb. egy órás autóútra található településen kínálnak eladásra egy 1384 négyzetméteres telken elhelyezkedő 120 négyzetméteres, 3 szobás családi házat  a hozzá tartozó 20 négyzetméteres garázzsal.

Forrás: ingatlanbazar.hu 

Az ingatlan rendkívül jó elosztással rendelkezik, a tágas nappali  pedig kiváló helyszíne lehet a családi együttléteknek. A bejárati ajtón belépve egyből egy nagy alapterületű, világos nappali fogad minket, ami kiváló helyszínt biztosít a családi együttléteknek. A nappaliból nyílik a két nagyobb és egy kisebb alapterületű hálószoba, amelyek közül az utóbbi akár egy gardrób- vagy dolgozószobaként is kiválóan funkcionálhat. Az ingatlanon belül külön helységben található a fürdőszoba és a WC helysége. Kialakításra került a konyha mellett az élelmiszerek tárolására egy nagyméretű spejz, továbbá egy külön bejárattal rendelkező tároló is a kerti eszközök tárolására. Az épület a fentiek mellett egy nagyméretű, fedett terasszal is rendelkezik.

Az ingatlan eredetileg az 1980-as évek elején épült, azonban 2022-ben kívül-belül teljeskörű felújításon ment keresztül.
A korszerűsítés során kiemelt figyelmet kapott a megnövekedett rezsiköltségek miatt a megfelelő hőszigetelés kialakítására. Prémium minőségű Marshall nyílászárók kerültek beépítésre, megtörtént az épület 15 cm-es EPS-s lapokkal történő szigetelése és az aljzat 8 cm-es hőszigeteléssel történő ellátása. A felújtás során teljesen új fűtési rendszer került kialakításra. A fűtést és a melegvizet a Bosch kondenzációs gázkazánja biztosítja radiátorokon és a padlófűtés csövein keresztül.

ingatlanbazar.hu

Környék: Dejtár a Duna-Ipoly Nemzeti Park festőien szép területén helyezkedik el, közelében számos nagy kiterjedésű erdővel. A településtől mindössze 11 km-re található Balassagyarmat városa, ahol minden fontosabb közintézmény megtalálható. Közlekedés: a település a 2-es főút mellett helyezkedik el. Óránként indulnak a településről buszjáratok, továbbá a környéken történő munkavégzés esetén sok esetben céges külön buszok is rendelkezésre állnak a munkába járáshoz.

Az eladó ajánlja minden olyan vidéken letelepedni kívánó embernek, akik mellőzni szeretnék a felújítással járó fáradalmakat és egy alacsony rezsijű, magas műszaki tartalmú, kulcsrakész ingatlant keresnek a jövendőbeli otthonuknak. (A hirdetést eredeti formájában közöljük.)

 További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!