Ingatlanajánló

2023.04.16. 06:58

Bér szépe: eladó egy patak mentén kínált ingatlankomplexum

Nool

Ha valaki békére, nyugalomra, a természet közelségére vágyik, az itt biztosan megtalálja

Forrás: ingatlanbazar.hu

Bér településén, patak mentén kínálnak eladásra egy 680 nm-es ingatlant. A vendégházak és wellness mellett egy vízimalom és csodás táj is az ajánlat és persze a vételár részét képezik. Irány a helyi ingatlanpiac egyik nem olcsó, de izgalmas ajánlata!

Budapesttől 80 kilométerre, Nógrád megyében csendes kis faluban található ez a több épületből álló ingatlankomplexum, mely 180 méter hosszan a patak mentén húzódik egy gyönyörű völgykatlanban. Ha valaki békére, nyugalomra, a természet közelségére vágyik, az itt biztosan megtalálja. Főépület, 2 grill terasz, 4 vendégház, wellness központ 6 fős szaunával, jakuzzival, valamint az egész országban kuriózumként tekinthető, több mint 250 éves működő vízi malom, és kápolna található a körülbelül egy hektárnyi területen. Az 4 db vendégház mindegyike a falusi vendéglátás és a modern design jegyeit hordozza magán. A jól felszerelt apartmanok minden igény kielégítenek, amire a pihenni vágyóknak szüksége lehet.

Alapfelszereltség: Ingyenes, széles-sávú Wifi elérés, síkképernyős, a szoba méretéhez igazodó színes televízió, minibár , kávéfőző,vízforraló, kávézáshoz, teázáshoz szükséges eszközök, hajszárító. Anna -lak: a malommal szemközti Anna-lak 60 m2-es, négyszemélyes, két hálóterű, pótágyazható, konyhás-fürdőszobás vendégház. Az évszázados múlttal bíró épület palóc kontyos tetője és tornáca a szlovák – palóc népi építészet jegyében került felújításra és berendezésekor is törekedtek a falusi életérzés megőrzésére.

 Az igényesen berendezett ház a jó módú paraszti idillt, paraszt luxust sugárzó hangulatával.1870-es építés, 2013-as felújítás.Ámor-lak férőhely 4 fő részére, 40 m2 -en. Az apartman 2 hálótérrel rendelkezik, melyekhez egy közös konyha és fürdőszoba tartozik.A Zsuzsa-lak 1, egy hálótérrel rendelkező 3 férőhelyes szoba, melyhez tartozik egy fürdőszoba. Berendezése modern, kényelmet kielégítő. A szobához tartozik egy a Zsuzsa-lak 1-el közös terasz.

A Zsuzsa-lak 2, egy hálótérrel rendelkező 3 férőhelyes szoba, melyhez tartozik egy fürdőszoba. Több évig tartó munka eredményeként ma már Nógrád megye egyetlen kövön őrlő patakmalma található a komplexum területén. Szintén kuriózumnak számít , hogy templomot emeltek a vízimalomba. 250 éves malmának temploma Magyarországon és Európában az egyetlen, amelyet egy működő vízimalomban alapítottak. A templom oltárkövét az azon szereplő adatok tanúsága szerint 1777. március 17-én szentelték fel Vácon a papnevelő intézet kápolnájával egyidejűleg. Az irgalmas rend 2017-ben felújításokat kezdett a váci kápolnán, melynek következtében a régi barokk berendezéstől megváltak. A késő barokk főoltárt Sáfrány István újította fel Bujákon. Az oltár itt talált otthonra. A főépületen 14 KW-os napelemrendszer működik. A 300 m2-es parkolóban elektromos autótöltő is elérhető a vendégek részére.

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!