Ingatlanbazár

2022.02.19. 19:48

Na ilyen egy jó lakásfelújítás, ha eladásra szánja ingatlanát!

Persze lehet, saját maguk számára tették ilyen szépen rendbe a Salgótarján közkedvelt városrészén, a Gagarin úton kínált, 55 nm-es, barátságos lakást. Mindenesetre ha költözés előtt kozmetikázna, ön is így tegye!

Nool

Forrás: Ingatlanbazár

“[...] A lakás 2021 év végén teljeskörű felújításon esett át, igényesen berendezett és kivitelezett. A felújítás során megújult a villany- és vízvezetékek rendszer, minőségi burkolatok kerültek beépítésre. Minden helyiség korszerű műanyag nyílászárókat kapott, redőnnyel felszerelve. A konyhát vadiúj IKEA konyhabútor díszíti beépített sütővel és főzőlappal. A lakás gázkonvektorai kívül-belül megújultak. A biztonságról az új bejárati ajtó gondoskodik. 

Helyiségek a lakásban: Nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra és gardrób. A nappali, előszoba, konyha és a hálószobák laminált parketta borítást kaptak. A fürdőszoba járólapos. A szobák külön bejáratúak. A kényelmes és tágas nappali ideális helyszíne a családi és baráti összejöveteleknek. A hálószoba tökéletes a pihenéshez, méretének köszönhetően könnyedén elfér benne egy nagyobb gardrób szekrény is, ahol rengeteg mindenünk elfér. A konyhával szemben találjuk a praktikus, számos dolog tárolására alkalmas kamrát. A fürdővel szemben pedig a gardrób szekrényt. A világos fürdőszoba a mai trendeknek megfelelően színvonalas hidegburkolatot kapott, vadonatúj IKEA fürdőszoba bútorral, beépített káddal valamint egy extra elektromos fali fűtőtest is felhelyezésre került, amely pillanatok alatt kellemes hőmérsékletet varázsol a helyiségbe. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Forrás: Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!