Szécsény

2017.10.26. 08:23

Egészséges életmódra buzdítottak

Egészségnapot rendeztek a Bárkányi iskolában, ahol többek között Rubint Réka és Oláh Gergő is felhívta a figyelmet a helyes életmódra.

 

Torna Rubint Rékával

 

Felhívni az emberek figyelmét az egészséges életmódra, amelyhez hozzátartozik a rendszeres mozgás, a helyes táplálkozás és a betegség korai felismerése. Ezzel a céllal rendeztek városi egészségnapot, amelynek a Bárkányi iskola adott otthont. Megtelt az intézmény tornaterme az érdeklődőkkel, akik Rubint Rékával, az ismert fitnesz-trénerrel végeztek gyakorlatokat. Oláh Gergely mesterszakács és tanítványai pedig olyan ételek gazdag tárházát vonultatták fel, amelyek alapanyaga olcsó, könnyen hozzáférhető, ugyanakkor az egészséges étkezési kultúrához tartoznak. A lelki problémákra Oláh Gergő könnyűzenei koncertje, illetve Gazsiné Oláh Andrea motivációs előadása jelentett gyógyírt. A rendezvényhez kapcsolódott a Vöröskereszt szervezete és a szécsényi egészségügyi centrum is, amelyek munkatársai különböző vizsgálatokat végeztek el az azt igénylőkön, s amennyiben kiderült, hogy valami nincs rendben, az illetőnek javasolták, hogy keresse fel orvosát. Éljünk egészségesen! – ez volt az a gondolat, amelyet a résztvevők magukévá tettek, majd zárás után magukkal vittek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!