Nool.hu podcast

2024.05.24. 14:02

Különleges futamsorozatnak ad helyet Salgótarján belvárosa (podcast)

Második alkalommal ad helyet szombaton Salgótarján belvárosa egy különleges futamsorozatnak, amelyben úgynevezett cyclekartok – a két világháború közötti Grand Prix-versenyautók kicsinyített, kis teljesítményű másolatai – adnak egymásnak randevút és mutatkoznak be a közönségnek.

Nool.hu

Ifj. Csonka Dénes a tavalyi év tapasztalatairól is beszélt a futamot érintően

Forrás: Beküldött fotó

Ezeknek a motorkerékpár keréken futó, 200 köbcentis motorral hajtott gépeknek nem csak a megtekintése okoz örömöt, hanem a megépítése és a vele való körözés is – mindezt ifjabb Csonka Dénessel, a salgótarjáni bemutatófutamokat tavaly és idén is megszervező autós szakemberrel állapítottuk meg.

futam, szervező
Ifj. Csonka Dénes a tavalyi év tapasztalatairól is beszélt a futamot érintően
Forrás:  Beküldött fotó

Az elmúlt évi sikeres bemutatkozást követően ez évben is városunkba invitálta a hazai mezőny színe-javát, sőt, betétprogramként a magyar veteránautósok közül is jó páran ellátogatnak a megyeszékhelyre, hogy jelenlétükkel és időfutamukkal is emeljék a nap fényét. A szervező Csonka Dénessel a tavalyi tapasztalatokról és az idei várakozásokról is szót ejtettünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában