Nool.hu podcast

2024.06.15. 06:45

Eláruljuk, merre keresd Nógrád legjobb hétvégi programjait (podcast)

Jó hírünk van azoknak, akik kimozdulnának az előttünk álló hétvégén! Számos program várja a látogatókat vármegyénk településein.

Gulyás Edina

Számos program nyújt kikapcsolódást a hétvégén

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

Podcastünkben összegyűjtöttünk egy csokorral a rendezvényekből. Azok között minden korosztály találhat számára megfelelőt. A fesztiválokon helyi és országosan is ismert fellépők szórakoztatják a közönséget, Mátranovákon például a Republic ad konceret szombat este. A palóc hagyományok is szerepet kapnak, a béri Betyártalálkozón számos település képviseli magát. Természetesen finomságokból sem lesz hiány, hiszen a térségre jellemző ételek készülnek a programon. 

Mindezek mellett a művészetek szerelmesei is találnak megfelelő elfoglaltságot a hétvégén: Pásztón és Mátraverebélyben is kiállítás nyílik. A sportrajongók pedig közösen nézhetik meg a labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar csapat első szereplését. Vasárnap pedig Mátraverebély-Szentkútra várják a zarándokokat, ahol Szent Antal-búcsút tartanak. 

A részletekért hallgassatok bele adásunkba, kollégáink elárulják, merre keresd a megye legjobb hétvégi programjait:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában