Labdarúgás

2024.05.09. 10:45

Az Építők KC játékosai az éllovasra fenik a fogukat

A rájátszás harmadik fordulóját rendezik meg szombaton a vármegyei első osztályban, amely alkalmával az Építők KC az éllovas Karancslapujtőt fogadja majd.

Nool.hu

Az Építők KC (piros) fogadja hétvégén az éllovas Karancslapujtőt

Forrás: Nool.hu

Fotó: Vendel Lajos

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1-4. helyért, 3. forduló:

Bánk DA (2.) – Érsekvadkerti SE (3.)
Érsekvadkert, szombat, 17 óra.

A Bánk együttese egy héttel korábban kiütéses vereséget mért a listavezető Karancslapujtőre idegenben, így önbizalomtól duzzadva utazhat bérelt hazai pályájára Érsekvadkertre hétvégén, ahol a tényleges hazai gárda ellen vívhat ismét nagy csatát. A vadkertiek vélhetően kiszálltak a küzdelemből a bajnoki címért, de még beleszólásuk lesz, hogy ki lesz a bajnok.
Tippünk: 3–1

Építők KC (4.) – Silver Tüzép Karancslapujtő (1.)
Salgótarján, szombat, 17 óra.

A hazaiak bravúros sikert értek el múlt szombaton Érsekvadkerten, míg az éllovas nagyarányú vereséget szenvedett hazai pályán. Utóbbinak lehet még időben jött ez a „pofon”, és minden bizonnyal szeretnének visszatérni a győzelem útjára, amely nem lesz könnyű a jó formát mutató Építők otthonában.
Tippünk: 2–2

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5-8. helyért, 3. forduló:

Héhalom SE (8.) – Unicum FC Mohora (6.)
Héhalom, szombat, 17 óra.

A héhalmi együttes elmúlt hétköznap kupaelődöntőben gyűrte le a lapujtői csapatot, majd döntetlent játszott a Pásztó ellen. Számukra prioritás most a megyei kupadöntő, de minden bizonnyal hazai pályán szeretnének a Mohora ellen is pontot szerezni. A vendégek egy héttel korábban kiélezett, férfias csatában fektették két vállra a Szendehely gárdáját, akik így helyet is cseréltek bajnoki tabellán, így vélhetően Baranyi Tibor csapata szeretne tovább menetelni előre.
Tippünk: 1–2

Szendehely FC (7.) – Pásztói SK (5.)
Szendehely, szombat, 17 óra.

Mindkét csapat pontokat hullajtott az előző körben, amelyet szeretnének pótolni. Nagyobb esélyt a hazai pálya adhat a Szendehelynek, de a Pásztó is okozhat meglepetést az összecsapáson.
Tippünk: 2–1

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 9-12. helyért, 3. forduló:

Berkenye SE (10.) – Bátonyterenyei TC (12.)
Berkenye, szombat, 17 óra.

A Berkenye két győzelemmel kezdte a rájátszást, amely sorozatát most a sereghajtó ellen szeretne növelni. A bátonyterenyeiek nem a legjobb előjelekkel utazhatnak a nyugati megyehatárra, de a pontszerzésben bizakodhatnak.
Tippünk: 3–1

Szécsény VSE (11.) – Diósjenő SE (9.)
A hazaiak legyőzték egy héttel korábban a sereghajtót idegenben, de a kétarcú csapatok mérkőzésén a napi forma dönthet szombaton a Diósjenő ellen, akiknek rosszul sikerült az elmúlt hete, így biztosan szeretnének javítani.
Tippünk: 2–2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában