Labdarúgás

2024.03.17. 11:56

Javított a Karancslapujtő, simán nyert a Diósjenő és a Héhalom – ez történt a vármegyei I. osztály tizenhetedik fordulójában

Az alapszakasz tizenhetedik fordulójával folytatódtak a legmagasabb vármegyei osztály küzdelmei.

Stefán Antal Krisztián

A Karancslapujtő (pirosban) jó játékkal győzött Mohorán

Forrás: NograDex

Fotó: Kőházy J. Zsolt

Vármegyei I. osztály, 17. forduló:
Unicum FC Mohora – Silver Tüzép Karancslapujtő 0–3 (0–1)
Mohora, 250 néző, vezette: Kovács M. (Dobsonyi L., Szász K.)
Unicum FC Mohora: Földi – Hegyvári (Pécsi), Telek, Kotasz G. (Széles B.), Lavkó – Képoszta, Vándornyik – Hugyecz M. (Rados), Széles G. (Strihó), Pistyúr D. – Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.
Silver Tüzép Karancslapujtő: Vida – Romhányi, Sulcz (Zsély B.), Sándor, Horváth T. – Bonivárt, Kovács B. (Banka) – Szeles, Kecskés (Híves), Tóth O. (Laczkó) – Pál G. (Rátóti). Vezetőedző: Szabó Gábor.
Gl.: Tóth O. (26.) Kecskés (51.), Szeles (67.). Sárga lap: Szita, Vándornyik, ill. Pál G., Bonivárt, Sulcz, Sándor, Tóth O.
Baranyi Tibor: – Nagyon jó csapat látogatott hozzánk és a teljes kilencven perc alapján teljesen megérdemelt győzelmet szereztem. Voltak azonban a találkozónak olyan periódusai, amikor fel tudtunk venni a versenyt a bajnokaspiránssal szemben. Láttam biztató jeleket, amire a jövőben lehet majd építeni. Gratulálok az ellenfélnek, a mieinknek pedig azt üzenem, hogy fel a fejjel, nem volt ez olyan rossz, mint amit az eredmény sugall.
Szabó Gábor: – Nagyon örülünk, hogy sikerült győznünk Mohorán! Nem is emlékszem, hogy mikor tudtunk utoljára három ponttal távozni erről a helyszínről, szóval ez egy nagyon nagy siker. Teljesen más mentalitásban futballoztunk ezúttal, mint az elmúlt fordulóban, keményen edzettünk a héten, ami példaértékű volt. Ezek alapján szerintem nem is lehetett más a végkifejlet, mint ami lett. Le a kalappal a srácok előtt, nagyon szép gólokat rúgtunk, domináltunk, ami a csapatunk erejét mutatja! A sok negatív hang ellenére remekül játszottunk, így minden dicséretet megérdemelnek a srácok. A Mohorával hamarosan újra találkozunk, hiszen a kupában ők látogatnak hozzánk, így várjuk őket szeretettel hozzánk április közepén.

Bánk-Dalnoki Akadémia – Építők KC 3–1 (0–0)
Diósjenő, 50 néző, vezette: Lucián J. (Nagy P., Csathó Zs.)
Bánk-Dalnoki Akadémia: Borsi – Sándor (Gyebnár), Hajdu, Frey, Kovács P. (Bozzai) – Haronisz (Bodnár), Szentpéteri, Kozma, Török – Járvás (Szieber), Kiss K. (Tadeo). Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.
Építők KC: Kaszás – Jakab (Német), Tőzsér, Ökrös, Szabó J. (Jedlicska) – Csatlós D., Földi – Domán, Budveszel Benjámin (Oláh Sz.), Gyetvai – Budveszel Benett. Vezetőedző: Csatlós Tamás.
Gl.: Kiss K. (51., 63., 71.), ill. Domán (86.). Sárga lap: Kozma, Szentpéteri, ill. Domán, Tőzsér.
Kárpáti Zoltán: – Két ellentétes félidőt játszottunk, az első félidőben az Építők jobb volt, ezt el kell ismerni, ránk tudták erőltetni az akaratukat, több alkalommal is vagy az utolsó pillanatban mentettek a védőink vagy a kapusunk védett bravúrral, de hősiesen védekeztünk és ez ugyanúgy a játék része! A második játékrészben tudtunk váltani itt már sokkal jobban játszottunk, sorra alakítottuk ki a jobbnál jobb lehetőségeket amikből sikerült három gólt szerezni és a mérkőzéseket az dönti el, hogy a büntető területen belül ki használja ki jobban a gólhelyzeteit. Gratulálok a játékosaimnak és további sok sikert kívánok az Építők csapatának!
Csatlós Tamás: – Jó iramú meccset játszottunk! Két ellentétes félidőt produkáltunk, ahol az első negyvenöt percben mi voltunk a jobbak és vezetést kellett volna szereznünk. A szünet után viszont a hazaiakról szólt a mérkőzés, berúgták a helyzeteiket, így megérdemelt sikert arattak. Gratulálunk nekik a győzelemhez!

Szendehely FC – Érsekvadkerti SE 1–2 (1–2)
Szendehely, 150 néző, vezette: Kis Zs. (Horváth S., Kis G. Zs.)
Szendehely FC: Boda – Dancsó, Németh D., Pápai, Matolcsi– Balogh M. (Hugyecz D.), Wiedermann, Németh Á., Maczkó – Kakuk (Németh Á. V.), Kaszás (Szegvári). Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.
Érsekvadkerti SE: Flamich – Girán, Vasiljevic, Lanczkor, Márkus – Lukáts, Orovecz, Tóth Sz., Büki – Hamar (Juhász M.), Kispéter. Vezetőedző: Nyikos József.
Gl.: Maczkó (43.), ill. Büki (22.), Lanczkor (29.). Sárga lap: Szegvári, Pápai, Dancsó, Hugyecz D., ill. Lanczkor, Büki, Márkus, Lukáts.
Schwarcz Zoltán: – Sajnos nem úgy álltunk bele ebbe a meccsbe, ahogy kellett volna, így két rögzített szituáció után kétgólos előnyre tett szert az ellenfél. Ezt követően szépítettünk, ami visszahozta a hitünket és innentől kezdve méltó partnerei voltunk az ellenfélnek, nyomást tudtunk gyakorolni rájuk. Sajnos csak kapufáig és érvénytelen gólig jutottunk, így nem sikert pontot szereznünk. Az utolsó tizenöt-húsz percben húzták az időt a vendégek,  ami mindent elmond a teljesítményünkről. Sajnos mivel a labdarúgás nem egy pontozásos sportág, ezért nem kaptunk egy egységet sem ma. Gratulálok az Érsekvadkertnek a győzelemhez és további sok sikert kívánok Nyikos József barátomnak és csapatának!
Nyikos József: – Ilyen meccsre számítottam, tudtam, hogy nem lesz egyszerű! Rettentő nehéz talajon kellett játszanunk, sáros, iszapos, egyenetlen volt a játéktér és a fű is csak félig volt lenyírva. A mi játékstílusunkhoz leginkább a jó pályák passzolnak, de most küzdeni tudásból is példát mutatott a csapat, úgyhogy nagyon büszke vagyok rájuk. Azt gondolom, hogy az első játékrészben uraltuk a meccset, de a szépítő találat után az ellenfél megérezte a vérszagot. Szerintem vissza is estünk a játékban és volt egy-két kritikus helyzet, de szerencsére megúsztuk, így megnyertük az összecsapást. Schwarcz Zoli remek csapatot rakott össze és fog is, mert jól ismerem őt és a játékosait is. Remélem, a riválisaink ellen ugyanilyen elánnal fognak játszani és akkor ez a játék eredménnyel is párosulhat nekik. Gratulálok az enyémeknek, sok sikert kívánok az ellenfélnek, illetve edzőkollégámnak is!

Pásztói SK – Bátonyterenyei TC 3–3 (2–1)
Hatvan, Népkert Sporttelep, 50 néző, vezette: Molnár L. (Hegedűs M., Péter Cs.)
Pásztói SK: Hepp – Szőllősi (Jánosik), Tari R., Kotasz E. (Molnár B.), Lipták, Almási L. – Percze, Hegedűs, Kelemen D. – Békési, Ocsovszki (Nagy Zs.). Vezetőedző: Smelkó Károly.
Bátonyterenyei TC: Zsignár – Kiss B., Berki Sz., Zsákai, Almási T. (Pál-Balázs) – Bakos (Kovács D.), Sárközi, Lenkei – Sasvári (Szomora), Bocsi, Myszor. Vezetőedző: Forgó Péter.
Gl: Tari R. (4., 81.), Ocsovszki (16.), ill. Myszor (23., 62.), Bocsi (80.). Sárga lap: Tari R., ill. Lenkei, Almási T., Bocsi, Kiss B.
Smelkó Károly: – Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan kétgólos előnyre tettünk szert, majd gyors visszaesés következett és a végén még mi örülhettünk az egy pontnak. Gratulálok a bátonyterenyei csapatnak, remekül játszottak és nagy küzdelemre kényszerítettek minket!
Forgó Péter: – Kicsit belealudtunk a kezdésbe, ezért korán kétgólos hátrányba kerültünk. Ellenben ezután, fokozatosan kezdtük megtalálni azt a játékot, amit szeretnék látni a csapattól. Remek csapatmunka, szép gólok, ezen a szinten kiváló egyéni teljesítmények melyekkel sikerült a magunk javára fordítani az eredményt. Sajnos miután megszereztük a vezetést, egy fél perces figyelmetlenség miatt tizenegyest kaptunk, amit bár kivédett kapusunk, a kipattanó szerencsétlenségünkre az ellenfélhez pattant, így sajnos veszítettünk két pontot. Összességében nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy az 5. helyezett ellen ilyen teljesítménnyel pontot szerzett! Külön öröm számomra, hogy a mérkőzésbe beszálló játékosok, kivétel nélkül pluszt adtak a csapatnak a beállásuk után.

Szécsény VSE – Héhalom SE 0–5 (0–2)
Szécsény, 100 néző, vezette: Varga F. (Szemesi Zs., Pálinkás S.)
Szécsény VSE: Csampa – Nánási (Gombár), Szokács, Molnár Gy., Pozsár – Juhász I., Rácz R. (Bene) – Kovács S. (Szép), Oláh Á., Kántor – Holman (Lőrik). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.
Héhalom SE: Szilágyi – Vasas, Fodor, Abért, Kolarovszki – Hajdú J., Nguyen, Lakatos V.., Matusik (Berkes) – Gólya (Baranyi A.), Balog. Vezetőedző: Berkes László.
Gl.: Hajdú J. (9.), Balog (17., 56.), Fodor (61.), Baranyi A. (70.). Sárga lap: Molnár Gy., Kántor, Gombár, Kovács S., ill. Lakatos V.
Tőzsér Zsolt: – Nehéz mit mondani… Nem kell mindenhez ragaszkodni. Először a pályám során nem megy a csapatépítés, pedig most dolgozok ezen a legtöbbet. Próbálunk rájönni, hogy mi az ami  nem működik, meglátjuk sikerül-e megfejteni. Gratulálok a Héhalomnak és további sok sikert kívánok nekik a bajnokság hátralévő részére!
Berkes László: – Újabb nagyon fontos három pontot sikerült megszereznünk egy nagyon komoly létszámmal felálló hazai együttes ellen. Legalább annyira fontos, ha nem fontosabb rangadó volt, mint a Bátonyterenye elleni legutóbbi derbi. Örülök, hogy ismét sikerült begyűjtenünk a három pontot és külön boldoggá tesz a nagyarányú győzelem mellett, hogy még egy lépéssel előrébb járunk, mint egy hete. Ez csapategységben, játékban és természetesen a gólokban is meglátszott. Bízom benne, hogy ez egy folyamatnak a része és még ennél is tudunk többet mutatni, mert van egy-két játékos, aki még betegség vagy sérülés miatt nem érte el azt a potenciált, ami benne lakozik. Várom a folytatást, nagyon motiváltak vagyunk és reménykedem benne, hogy a Pásztó elleni meccsen is majd hasonló játékkal tudunk előrukkolni.

Berkenye SE – Diósjenő SE 0–6 (0–3)
Berkenye, 150 néző, vezette: Boda V. (Urbán V. P., Kürtössy O.)
Berkenye SE: Földvári D. – Gyenes, Földvári Sz., Fogarasi (Selmeci Á.)(Maruszki), Sipos B. – Sági (Schlenk), Rottek, Illés, Keresztes M. – Hesz, Selmeci T. Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Diósjenő SE: Tóth R. – Haljárszki, Varga M., Krajcsek (Bőgér D.), Varga N. – Pikács (Bregócs), Dávid, Balga L., Szabó L. – Monostori A. (Sebők), Lami I. (Csabuda Á.). Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Krajcsek Gergely.
Gl.: Lami I. (15.), Varga M. (45.), Dávid (45+3.), Monostori A. (59.), Bőgér D. (70.), Balga L. (90.). Sárga lap: Gyenes, ill. Dávid, Lami. Kiállítva: Földvári D. (44. – Berkenye SE), ill. Varga N. (89. – Diósjenő SE).
Rusvay Gergely: – A rengeteg sérülés és betegség miatt nagyon tartalékosan kellett pályára lépnünk. Sajnos a játékvezető még egy jogtalan kiállítással bele is nyúlt a meccsbe, így csak vereség lehetett a vége.
Bőgér Dávid: – Örülünk a győzelemnek, mert ez nagyon ránk fért már! Jól játszottunk és hála Istennek kapott gól nélkül tudtuk tartani a Berkenyét. Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy több kulcsemberük ma nem tudott pályára lépni ellenünk. Gratulálok a csapatomnak, a Berkenyének és Rusvay Gergelynek pedig kitartást és további sok sikert kívánok! Sajnálom a végén történt incidenst, jómagam és a Diósjenő Sportegyesület nevében nagyon bánjuk a történteket és reméljük, hogy a barátságunk megmarad.

A bajnokság állása:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában