Labdarúgás

2024.02.29. 18:08

Izgalmas meccseken bizonyíthattak a Salgótarjáni BTC és a BSE ifjú labdarúgói

Fodor Zsolt együttese végzett végül a dobogón a hétvégi minitornán.

Stefán Antal Krisztián

Mindegyik csapat legjobban teljesítő játékosa elismerésben részesült

Forrás: BSE Palóc Farkasok | Facebook

Szombaton a Balassagyarmati Városi Sportcsarnokban U9-es minitornát rendezett a BSE Palóc Farkasok Utánpótlás Egyesület, ahol a házigazda mellett a Salgótarjáni BTC, a Göd és a Gyöngyös kapott meghívást. A megmérettetésen végül a gödiek szerezték meg az első helyet, megelőzve hevesi riválisukat. A bronzérmet az SBTC zsebelhette be a hazai együttes előtt. A két nógrádi edző a következőképpen értékelte a hétvégi megmérettetést:

Mátyás Zsolt, a BSE Palóc Farkasok edzője és a torna szervezője: – Úgy gondolom, hogy minden lényeges szempontot figyelembe véve jól sikerült a rendezvényünk. Remek, jó iramú mérkőzések voltak, ahol a futball szépségéből mindent felvonultattak a csapatok. Szép cselek, gólok,védések, szerelések és párharcok is voltak a repertoárban. A szülők buzdítása és szurkolása remek hangulatot teremtett. Azt hiszem, hogy jól érezte magát mindenki és pozitív élményekkel térhetett haza. Szakmai szempontból is elérte célját a torna, jól szolgálják a gyerekek fejlődését az ilyen jellegű események. Gratulálok minden résztvevő csapatnak, edzőkollégának további jó munkát kívánok nekik!

A balassagyarmati együttes nem vallott szégyent a tornán
A balassagyarmati együttes nem vallott szégyent a tornán
Forrás: BSE Palóc Farkasok | Facebook

Fodor Zsolt, az SBTC edzője: – Szombat délelőtt Balassagyarmaton vettünk részt egy négy csapatos minitornán. A kitűnően szervezett rendezvényen nagyon jó színvonalú mérkőzéseket játszottunk a Gyöngyös, a Göd és a BSE csapatai ellen. A gyerekek remekül érezték magukat és óriási elánnal vetették bele magukat a küzdelembe, amely alkalmával nagyon bátran játszottak. Jól szolgálta a fejlődésüket a torna, amit egy kiváló hangulatú sütizéssel zártunk.

Az SBTC fiataljai végül a harmadik helyen végeztek
Az SBTC fiataljai végül a harmadik helyen végeztek
Forrás: SBTC | Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában