Futsal

2023.12.18. 13:00

Nem tudott győzni idei utolsó meccsén a Talent 2019 SE

Szoros mérkőzésen maradt alul Naszály Aladár csapata a Garvittax-Hollywood ellen.

Stefán Antal Krisztián

Vesztesként távozott Egerből a Talent együttese

Forrás: Talent 2019 SE | Facebook

Egerben zárta az idei futsal idényt a Talent 2019 SE Balassagyarmat felnőtt együttese. A nógrádi együttes az utolsó meccsén Egerben vendégeskedett a Garvittax ellen. A találkozót a házigazdák kezdték jobban és már négy góllal is vezettek egy perccel az első játékrész lefújása előtt, de a gyarmatiak pár másodperc alatt lefelezték lemaradásukat, így 4–2-es hazai vezetésnél mehettek pihenőre a felek. 

A fordulás után is a házigazdák játszottak jobban, akik vissza is állították a korábbi különbséget, de a félidő végén ismét kettőre csökkent a differencia a felek között. Összességében megérdemelten tartotta otthon a három pontot a Garvittax, így sajnálatos módon vereséggel zárta a 2023-as esztendőt a Talent csapata.

Heves vármegyei szervezésű Futsal NB III, Északi csoport, 5. forduló:
Garvittax-Hollywood–Talent 2019 SE 6–4 (4–2)
Eger, Pásztorvölgyi Gimnázium Tornaterme, 50 néző, vezette: Forgó Zs., Juhász S., Petz P. J.
Garvittax-Hollywood: Balogh Cs. – Gáspár M., Szeles, Besenyei, Csörgő. Csere: Kecskeméti, Balog, Lakó, Molnár A., Jakab, Füzik.
Talent 2019 SE: Tóth R. – Pistyúr Zs., Dávid M., Klinger, Lavkó. Csere: Molnár M., Pistyúr D., Mindszenty, Hugyecz, Brezovszki. Vezetőedző: Naszály Aladár.
Naszály Aladár: – Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, amit a ködös időjárás miatti hosszú út tovább nehezített, de ennek ellenére is azt mondhatjuk, hogy nem kezdtük rosszul a mérkőzést, hiszen egyből támadólag léptünk fel, helyzeteket alakítottunk ki, kapufát lőttünk, de sajnos nem sikerült betalálnunk, amit a hazaiak két "könnyűnek" mondható góllal meg is büntettek. Ezek után még nagyobb nyomás alá helyeztük a vendéglátókat, de továbbra is nagy helyzeteket hibáztunk, míg a Garvittax hősiesen védekezett, így a félidő végén csak gyors gólváltásokra futotta, amivel nem tudtuk csökkenteni a hátrányunkat. A második játékrészben mentünk előre becsülettel, de a feltüzelt egri csapaton nem találtuk a fogást, akik nem csak velünk, de a játékvezetőkkel sem bántak kesztyűs kézzel, aminek meg is lett az eredménye. Nincs baj, de beszélgettünk a srácokkal arról, hogy egy újabb fontos szint meglépéséhez a specialitások rögzítéséhez a jövőben további erőfeszítésekre van szükség! Hajrá Talent!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában