Futsal

2023.12.08. 13:00

Hazai siker a vármegyei rangadón

Négy góllal múlta felül a Talent a Salgó Futsal Clubot a szerdai derbin.

Stefán Antal Krisztián

A hajrában simázta le vármegyei ellenfelét a Talent 2019 SE együttese

Forrás: Talent 2019 SE | Facebook

 Szerdán nógrádi rangadót rendeztek az NB III-as futsal bajnokság északi csoportjában, ahol dobogóért harcoló Talent 2019 SE az újonc Salgó Futsal Clubot látta vendégül. A találkozó kiegyenlített első tíz percet hozott, majd Lavkó góljával a vendéglátók szerezték meg a vezetést. Nem sokkal ezúttal már kettővel mentek a gyarmatiak, de gyorsan érkezett a válasz Tarlósi Patrik jóvoltával, így ismét nyitottá vált a csörte. Az első játékrész hajrájában aztán Pistyúr Zsolt állította vissza a kétgólos különbséget, ami a szünetig nem is változott.

A fordulás után nagy tempót diktált a Salgó Futsal, sőt a hajrához közeledve újra egy találatra zárkóztak a vendégek, majd a hátralévő időben mindent egy lapra feltéve rohamoztak az egyenlítésért. Ez azonban lehetőséget biztosított a Talentnek, hogy kontrából ziccereket alakítson ki, amiből további három gólt szerezve végül magabiztosan gyűjtötték be a három bajnoki pontot.

Heves Vármegyei szervezésű NB III-as Futsal Bajnokság, Északi csoport, 3. forduló:
Talent 2019 SE – Salgó Futsal Club 6–2 (3–1)
Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok, 50 néző, vezette: Dobsonyi L. (Varga P. B., Homoki G.)
Talent 2019 SE: Tóth R. – Pistyúr Zs., Lavkó, Dávid M., Klinger. Cserék: Molnár M., Mindszenty, Nyírjei, Hugyecz M., Brezovszki, Pistyúr D. Vezetőedző: Naszály Aladár. Salgó Futsal Club: Horváth B. – Tarlósi P., Horváth M., Szokács, Tarlósi M. Cserék: Lehoczki E., Sirkó Z., Kárász, S., Juhász D., Kobolák, Bazsányi, Percze P., Kurcsik, Palkovics. Játékos-edző: Bazsányi Péter. Gl.: Lavkó (9.), Nyírjei (13.), Pistyúr Zs. (18., 35.), Dávid (37.), Brezovszki (40.), ill. Tarlósi P. (15.), Kobolák (31.). Sárga lap: Dávid, ill. Tarlósi M., Tarlósi P.

Naszály Aladár: – Nehéz heteken vagyunk túl és ezek után érkezett hozzánk az időközben alaposan megerősödött vendég Salgó Futsal egy igazi vármegyei rangadóra. Most is nehéz mérkőzésre számítottunk, ami be is igazolódott és bár előnnyel fejeztük be az első félidőt, de nem mi irányítottuk a mérkőzést, hiszen ekkor a vendégek ránk erőltették az akaratukat és nagy iramú „rohanós” játék alakult ki. Félidőben változtattunk, mint mentalitásban, mint a felállt védelem elleni játékban, illetve meghúztuk az 5 a 4 elleni formációt és mindezekkel sikerült a mi irányításunk alá vonni és sikerrel megvívni a mérkőzést. Gratulálunk a srácoknak és további sok sikert kívánunk a vendég csapatnak! Hajrá Talent!

Bazsányi Péter: – Gratulálok a hazaiknak a győzelmükhöz! Jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk, ahol azonban a helyzetkihasználásunk ismét nem volt az igazi. Rengeteg lehetőséget kidolgoztunk, sok párharcot megnyertünk, de ennek ellenére nem voltunk igazán hatékonyak, így a balassagyarmatiak mondhatni megérdemelten nyerték meg a találkozót. Bízunk benne, hogy a folytatásban hasonlóan jól tudunk majd játszani, mert akkor előbb-utóbb biztosan megszerezzük az első győzelmünket a bajnokságban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában