Futsal

2023.12.20. 13:02

Eredményes hétvégét zártak a Talent 2019 SE tehetséges futsalosai

Az idei szezon utolsó fordulóját rendezték a Pest vármegyei futsal hétvége keretein belül Gödön, a Balázsovits János Sportcsarnokban.

Nool.hu

Kiváló játékkal és száz százalékos mérleggel zárta utolsó 2023-as fellépését a Talent SE U19-es együttese

Forrás: Talent 2019 SE | Facebook

A Talent 2019 SE az U17-ben két együttessel képviseltette magát, akik egy vereség mellett hétszer is győzni tudtak. Az U19-esek két összecsapáson voltak érdekeltek, melyeket egyaránt megnyerték. Lássuk az eredményeket és gólszerzőket!
U17–es PVMF7vége, A csoport:
Talent 2019 SE I.–Galgagyörki SE 5–2 (4–1)
Gl.: Varga Gábor 2, Lakatos Ábrahám, Janzsó Gergő, Deák Donát.
Talent 2019 SE II.–Nagykovácsi USE 5–1 (3–0)
Gl.: Keskeny Bence, Pribelszki Máté, Pálok Péter, Sisa Bence, Király Bende Barnabás.
Talent 2019 SE I.–Dunabogdányi SE 5–1 (3–1)
Gl.: Deák Donát 2, Janzsó Gergő 2, Lakatos Ábrahám.
Talent 2019 SE II.–Fót 9–0 (3–0)
Gl.: Varsi Zalán 3, Sisa Bence 2, Pálok Péter, Rácz Bendegúz, Gubik Milán, Király Bende Barnabás.
Talent 2019 SE I.–Nagykovácsi USE 1–3 (1–0)
Gl.: Varga Gábor.
Talent 2019 SE II.–Dunabogdányi SE 8–2 (4–2)
Gl.: Gubik Milán 2, Pálok Péter 2, Király Bende Barnabás 2, Sisa Bence, Varsi Zalán.
Talent 2019 SE I.–Fót SE 25–0 (6–0)
Gl.: Lakatos Ábrahám 9, Varga Gábor 8, Janzsó Gergő 4, Telek Sebestyén 3, Deák Donát
Talent 2019 SE II.–Galgagyörki SE 7–1 (3–1)
Gl.: Keskeny Bence 3, Plok Péter 2, Rácz Bendegúz, Király Bende Barnabás 
Naszály Aladár: – Újabb tartalmas futsal napon vagyunk túl! Négy-négy mérkőzést játszottak a csapataink, így értékes tapasztalatokat szerezhettek ma a srácok a rendszerben való játékról, a támadásban és védekezésben való együttműködés jelentőségéről. Változatos mérkőzéseken vagyunk túl, az eredményekből azt a következtetést vonhatja le bárki, hogy milyen egyszerű is ez (igaz, volt csapat, aki nem volt egy súlycsoportban velünk, és volt, hogy egyszer vereséget is szenvedtünk), de a saját bőrükön érezhették a srácok, hogy milyen játszani úgy, ha saját fejük után mennek és milyen játszani ha megpróbálják követni az elképzeléseinket. Nekünk edzőknek sem könnyű a srácokat egy irányba vezetni, de a mai nap bizonyosságot kellett, hogy adjon a srácoknak arról, amit mi képviselünk. Kívánunk mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet! Szép volt Fiúk! Hajrá Talent! 

U19–es PVMF7vége, A csoport:  
Talent 2019 SE–Budakalászi MSE  9–2 (5–0)
Gl.: Nyírjei Soma 3, Koplányi Viktor 2, Mócz Ábel 2, Mindszenty Máté, Brezovszki András.
Talent 2019 SE–Pomáz-ICO SE 3–1 (0–1 )
Gl.: Brezovszki András, Mócz Ábel, Koplányi Viktor.
Mohácsi László: – Az első meccsre “vakon” készültünk, igyekeztünk a saját erényeinkkel foglalkozni, együttműködő, labda nélkül sokat mozgó játékot kértünk. A mérkőzésen tulajdonképpen minden “összeállt”, egy gólt kapva, sokat lőve, gördülékeny játékkal abszolváltunk. A második ellenfélre már adódott némi rálátásunk, így némi módosítás történt az elképzelésben. Beszéltünk az ellenfél “erejének” elvételéről, a saját identitásunk érvényesítéséről, a kevés kontakt, és a minimális “kinemkényszerített” változó biztosításáról, illetve az, és ez biztosan érdekesen hangozhat, a saját, ellenfél térfelén történő pontrúgásainkban rejlő veszélyekről. Mélyebben, saját térfélen védekezve kezdtünk, majd labdával, kevés érintés számmal, sok mozgással igyekeztünk a koncentrációt és az ellenállást megbontani. Az első félidőben “összerugdostuk” a kapu keretét, míg az ellenfél egy általunk elvégzett sarokrúgást követően, egy ellenállást nem kapó kontrából megszerezte a vezetést. Persze ezek kiküszöböléséről nem ejtettünk szót…jaa, de. Félidőben az elsőben látottak folytatását kértük, higgadtságot, és türelmes, az ellenfelet lebontó játékot. Megkaptuk. Koncentráltak, élesek, “hideg fejűek” voltak a fiúk, kitalálták, hogyan oldják meg a gólszerzés “problémáját”, míg az ellenfélnek nem sok kibontakozási lehetőséget hagytak, így 3 találatot szerezve újabb sikert könyveltünk el. Ez rendben volt Urak! Hajrá Talent!
A bennünket támogatóknak nagyon köszönjük az éves biztatást, szurkolást, reméljük okoztunk néhány élvezhető “futballpercet”, és Kívánunk Mindenkinek Boldog Karácsonyt, majd Sikerekben Gazdag Újesztendőt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában