Nool.hu podcast

2023.11.28. 17:28

Álomból valóság: nemzetközi labdarúgó-mérkőzéseket dirigál a salgótarjáni játékvezető (podcast)

Kisgyermekkora óta a labdarúgás és a játékvezetés közegében nőtt fel a salgótarjáni Bogár Gergő – nem csoda, ha édesapja és testvérei után ő maga is úgy döntött, hogy sípmesteri vizsgát tesz.

Nool.hu

A salgótarjáni származású Bogár Gergő a FIFA játékvezetői keretének tagja

Forrás: Nool

Fotó: Andó Ákos

Bár a salgótarjáni származású játékvezető előtt ígéretes labdarúgó-karrier is állt, hamar eldöntötte, hogy inkább a szabályok betartatásában fog jeleskedni, így lépcsőfokonként ki is járta az iskolát, ma pedig már a FIFA játékvezetői keretének tagja. A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában ismerkedjünk meg Bogár Gergő történetével a 14 évesen tett vizsgájától kezdve a nemzetközi mérkőzésekig, s a nagy álomig, hogy a BL-himnusz hangjaira vezesse ki a csapatokat valamelyik nagy stadion gyepszőnyegére.

Bogár Gergőről korábban már többször is írtunk hírportálunkon: 2022-ben, amikor egy nemzetközi kupamérkőzésen bizonyította a rátermettségét, illetve tavaly szeptemberben, amikor a Konferencia Ligában a Fenerbahce – Nordsjaelland EKL labdarúgó mérkőzést dirigálta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában