Atlétika

2023.10.04. 19:35

Fusson be ismét Schirilla Györggyel Salgótarjánba!

A közeledő október 23-ai emlékfutásra ismét futva érkezik Salgótarjánba a nemzet rozmárjaként emlegetett Schirilla György, hogy megnyissa a hagyományos versenyt. Bárki vele tarthat a futáson, a sportember a város határában várja a csatlakozókat.

Nool.hu

Október 23-án lesz 21 éve, hogy Budapestről vagy más helyről futva érkezik a híres utcai futóversenyre Schirilla György. Az extrém teljesítményeiről ismert sportember ugyanis idén is részt vesz a salgótarjáni 1956-os emlékfutáson, amelynek részleteiről a jövő héten tájékoztatjuk olvasóinkat.

A sportember reggel fél kilenc magasságában érkezik majd Zagyvapálfalvára – a pontos helyszínt és időpontot később közöljük –, hogy onnan befutva megnyissa a versenyt. Schirilla György a tervei szerint nem egyedül, hanem helyi futók társaságában érkezik majd a megyeszékhelyre. Örömmel várja idén is a hozzá csatlakozókat a megadott időben és helyszínen.

Schirilla György (jobbra) a főszervező Valiskó Ferenccel futott a korábbi rendezvényeken
Schirilla György (jobbra) a főszervező Valiskó Ferenccel futott a korábbi rendezvényeken
Fotó: Archív fotó: Bakos László

A tavalyi október 23-ai emlékfutáson tökéletes futóidő fogadta a résztvevőket. A szervezők remélik, hogy idén is hasonlóan kellemes időjárásra és talán még nagyobb érdeklődésre számíthatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában