Rekordhal

2023.10.05. 14:50

Egyik rekordhalat fogja a másik után Maconkán egy horgász

Újabb kerek rekordot ért el egy horgász Maconkán a napokban.

Veres Edina

Bakos Norbert neve ismerősen csenghet a horgászberkekben, de akár portálunk olvasóinak a körében is. Ő volt az a pecás, aki július végén az ezredik rekordhalát emelte partra Maconkán. Mint arról korábban beszámoltunk: a tórendszer újabb „ezredesének” fantasztikus eredményét természetesen meg is ünnepelték a horgásztó partján, míg a hihetetlen teljesítményről egy egyedi kupával emlékeztek meg. 

Néhány hónap eltelte után Bakos Norbert ismét felkerült a Maconkai-víztározó és tórendszere nevű közösségi oldalra. A napokban megosztott bejegyzés szerint a horgász az 1100. rekordhalát fogta ki, míg a Maconkai tórendszer honlapjának rekordlistájából az is kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt, szeptember 30-án mosolygott rá a szerencse egy közel tizenöt kilogrammos nyurgaponty képében a gáti-szakaszon. Az összesítés tanúsága szerint Bakos Norbert a „kerek siker” óta eltelt néhány napban már további tizennéggyel bővítette rekordfogásai számát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában