Licit

2023.09.19. 11:33

Szívszorító: aláírt mezzel segítene a Trollfoci az egyedül maradt nógrádi apukának

A nemes kezdeményezés részleteit a Facebook-oldalukon tették közzé, az árverés szerda estig tart.

Gubányi Patrik

Jótékonysági árverést jelentett be közösségi oldalán a Trollfoci csapata a minap, amely keretében egy egyedül maradt salgótarjáni apukának és gyermekének szeretnének anyagi segítséget nyújtani. A bejegyzésben felidézték: 

Tőzsér Zsolt és Kadlót Szilvia a világ  legboldogabb emberei voltak, hisz megkapták a jó hírt: a házaspár kitartó próbálkozásának köszönhetően végre szülőkké válhatnak, ráadásul ikreik lesznek. A leendő anyuka, a pedagógusként a salgótarjáni Stromfeld Aurél Technikumban tanító Szilvia és férje az egész világot át tudták volna ölelni örömükben. Sajnos eljött az idő és a kegyetlen sors,  a szüléskor komplikációk léptek fel. Az ikerpár egyike, Zsoltika sajnos nem tudott élve megszületni, Annuskát pedig újra kellett éleszteni, ő agyvérzést is kapott eközben, Szilvia pedig életveszélyes állapotba került. 

2021. december 6-án az édesanya feladta a harcot, elhunyt – emlékeztek vissza a  posztban, amelyhez hozzáfűzték: az édesapa ott maradt Annuskával, aki felépült a születéskori agyvérzést követően, de a sors egy teljesen új, rendkívüli helyzet elé állította őket. Ebben a nagymama igyekszik segíteni nekik. A Trollfoci csapata aláhúzta, ők is szeretnének segíteni a maguk módján, ezért egy magyar válogatott mezt – amit a Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája meccsre készülő keret tagjai írtak alá – szeretnének licitre bocsátani.

A aukción szeptember 20-ig, szerdáig lehet részt venni 19 óráig, az induló összeg pedig 30 ezer forint volt, amelyet minimum 5 ezer forintonként lehetett emelni – ismertették, hozzátéve: az ajánlatokat az eredeti poszt alatt, kommentben lehet jelezni. A Trollfoci bejegyzésében tudatta, hogy az árverés 11 órakor 650 ezer forintnál tartott.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában