Sport

2023.08.05. 08:50

Eredményesen lőtt a gyarmati börtön csapata az országos bajnokságon

A Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja a napokban a Márianosztrai Fegyház és Börtön lőterén rendezte meg a büntetés-végrehajtási szervezet országos lőbajnokságát. A gyarmati börtön csapata is szép eredménnyel végzett az eseményen.

Lászlók Judit

A háromfős csapat összesítésben végül a hatodik helyen végzett

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

– A versenyen 24 büntetés-végrehajtási intézet 3-3 fős csapata teljesítette a speciális feladatokat, melyek az ügyesség mellett fizikai állóképességet is igényeltek. A csapatok tagjai között egy-egy női versenyző is részt vett a versenyszámok teljesítésében, így a pisztoly versenyszámot csapatban, míg az egyéni gépkarabély és sörétes puska feladatokat a férfi résztvevők hajtották végre – írta a Balassagyarmati Fegyház és Börtön Toborzás a közösségi oldalán. 

Hozzátették: – A lőbajnokságon a Balassagyarmati Fegyház és Börtön csapata a díjazott hatodik helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Szép Dóra bv. törzsőrmester, Kopcsányi Tamás bv. törzszászlós, Hugyecz Ádám bv. törzszászlós.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában