Strandfoci

2023.07.03. 12:39

Jön a fieszta hangulatú V. Strandfoci Amatőr Kupa

Tizenhat csapat tapossa majd maga alá a homokot a salgótarjáni strandon.

Nool

A Kertvárosért Egyesület 2023. július 15. immár ötödik alkalommal rendezi meg a salgótarjáni Tó-Strand területén található Kecskés József Strandarénában a Strandfoci Amatőr Kupát. A torna reggel nyolc órakor veszi majd kezdetét tizenhat csapat részvételével, majd egészen késő délutánig tart. 

A nap folyamán, azok a kilátogatók is megtalálhatják számításaikat, akik nem elsősorban a homokfoci miatt érkeznek. Lesznek gyermek- és családi programok is a Europe Direkt Nógrád vármegyei szervezetének köszönhetően, ezen felül lehetőség lesz strand röplabdázni, teniszezni, valamint csocsó, darts, TeqBall és pingpong áll majd a szórakozásra vágyók rendelkezésére. 

Az elmúlt évben az Eurokapu csapata örülhetett a torna végén
Az elmúlt évben az Eurokapu csapata örülhetett a torna végén
Fotó: Beküldött

A rendezvény ideje alatt Pryce fogja a jobbnál jobb nyári slágereket pörgetni. Idén a közösségi médiából jól ismert Trollfoci tagjai is a helyszínen fogják végig követni az eseményeket. A pályák mögötti medencékben nem csak hűsölni lehet, hiszen a pool bárban finomabbnál-finomabb koktélok is várják a szomjas vendégeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában