Emléktorna

2023.07.17. 14:38

Emléktornával tisztelegtek a nógrádi rendőrök – nyolc csapat szállt versenybe

A Nógrád vármegyei rendőrök idén is emléktornával tisztelegtek Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos előtt, aki 2019-ben hunyt el.

Nool.hu

Nyolc csapat mérkőzött meg egymással

Forrás: Police.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a napokban rendezte meg a kispályás labdarúgó emléktornát a balassagyarmati Kövi Pál Sportcentrumban - közölték a Police.hu oldalon. A verseny lehetőséget adott a rendőr-főkapitányság munkatársainak az aktív sporttevékenységre, a versenyszellem kialakítására, a sportkapcsolatok ápolására és a közösségi szellem fejlesztésére.

A verseny lehetőséget adott a rendőr-főkapitányság munkatársainak  sportkapcsolatok ápolására is
A verseny lehetőséget adott a rendőr-főkapitányság munkatársainak  a sportkapcsolatok ápolására is
Forrás: Police.hu

Az emléktornát Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg reggel, majd a rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok nyolc csapata mérkőzött meg egymással.

A rendkívül meleg időjárás ellenére jó hangulatú és izgalmas mérkőzéseket láthattak a rendezvényen jelenlévők. Zahorecz Sándor köszönetet mondott minden résztvevőnek és gratulált a nyertes csapatoknak az eredményhirdetést követően.

Emlékérmet és kupát is kaptak a győztes csapatok
Emlékérmet és kupát is kaptak a győztes csapatok
Forrás: Police.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság csapata állhatott a dobogó legfelső fokára, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság lett a második, míg a Balassagyarmati Rendőrkapitányság csapata a harmadik helyet szerezte meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában