Labdarúgás

2023.05.12. 14:00

Nem kispályások: tornagyőztes a megyei kormányhivatal focicsapata

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal kispályás labdarúgócsapata nyerte meg a 8. Répássy László-emléktornát, miután legyőzték Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata, illetve a közös Heves és Nógrád Vármegyei Ügyészség csapatait.

NOOL

A győztes csapat tagjai: Kárász Sándor Kristóf, Sándor Attila, Takács Roland, Tóth Zsolt, Sasvári Csaba, Babus Benjámin, Barják Balázs, Goldperger András, Tuska Csaba, Új Gyula, Zsédely Zsolt és Kolaj Péter

Forrás: Beküldött fotó

Nyolcadik alkalommal emlékeztek meg a megye egykori sportigazgatójáról, Répássy Lászlóról focitornával az ügyészek, kormánytisztviselők és önkormányzati hivatalnokok nemrégiben Salgótarjánban. A megnyitót megtisztelte jelenlétével Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere és Répássy László özvegye, Klára asszony is.

A Ludányi József játékvezető által dirigált meccseken a kormányhivataliak előbb legyőzték a Városházát (a góljaikat Goldperger, Sasvári, Barják és Tuska szerezték), majd az első félidőben átszáguldottak az ügyészeken is (gólszerzők: Sasvári, Kolaj, Sándor). A harmadik mérkőzésen izgalmas csatában végül az ügyészek „húzták be” a második helyet. A társgólkirályi címet a két találatig jutó Sasvári Csaba szerezte meg.

Gólkirály: Sasvári Csaba (Kormányhivatal), Deák Bertold és Új Ádám (Ügyészség) 2-2 góllal. Forrás: kormanyhivatal.hu

A vándorserleget 2017 után másodszor megnyerő kormányhivatal csapata legközelebb most szombaton, az országos Közig Kupán, 71 csapat között méreti meg magát.

A három csapatkapitány a díjátadót követően. Forrás: kormanyhivatal.hu

Eredmények: Kormányhivatal – Városháza 4-1 (0-0), Kormányhivatal – Ügyészség 3-2 (3-0), Városháza – Ügyészség 3-4 (2-2). A végeredmény: 1. Kormányhivatal - 6 pont, 2. Ügyészség - 3 pont, 3. Városháza - 0 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában