Labdarúgás

2023.05.26. 12:00

Bajnok lehet a Somos-Mátraterenye II., nagy derbit rendeznek Vizsláson

A huszonötödik fordulóval folytatódik a megyei III. osztály keleti csoportja.

S.A.

A Vizslás (sárgában) eldöntheti az ezüstérem sorsát a Rimóc és az Ecseg között.

Forrás: NOOL | Archív fotó

Fotó: Hűvösi Csaba

Megyei III. osztály, Keleti csoport, 25. forduló:
Vizslási SE (4.) – Ecseg SE (2.)
Vizslás, szombat, 14 óra.
A forduló rangadójára egyértelműen Vizsláson kerül sor, ahol komoly dolgok dőlhetnek el. A hazaiak igen változó teljesítményt nyújtottak az idei bajnokságban, illetve számukra már nem sok tétje van ennek a derbinek. A látogatóknak még él a remény az aranyérem kapcsán, de sorsuk nem a saját kezükben van, ennek ellenére talán egy góllal ők lehetnek a jobbak.
Tippünk: 1–2

Nagylóc SE (8.) – Nógrádsipeki SE (7.)
Nagylóc, szombat, 14 óra.
Csalódott alakulatok meccselnek egymással ebben a párosításban. A szezon elején valószínűleg mindkét társulat jobb eredményekben reménykedett, de gyorsan szertefoszlottak a dobogós álmok. Az utolsó előtti fordulóban egy izgalmas összecsapásra van kilátás, ahol nehéz előre jósolni.
Tippünk: 2–2

Feláldozhatók SE (10.) – Felsőtoldi Cserhát TSE (12.)
Karancsság, vasárnap, 14 óra.
Nagy visszaesést produkált az idény második felében a Feláldozhatók gárdája. Legutóbb március közepén győzedelmeskedtek a házigazdák, így vágynak már a siker ízére. A felsőtoldiak bravúros pontot szereztek az elmúlt hétvégén, de most meglepő lenne, ha megismételnék ezt a produkciót.
Tippünk: 2–1

Somos-MTSE II. (1.) – Ceredvölgye SE (5.)
Somoskőújfalu, vasárnap, 15 óra.
Bajnokavatásra készülnek Somoskőújfalun vasárnap délután. Amennyiben a somosiak begyűjtik a három pontot, akkor már nem vehetik el tőlük az első helyet. A vendégek jó csapatot alkotnak, de ebben a helyzetben nem valószínű, hogy fel tudják venni a kesztyűt az esélyesebb riválisukkal.
Tippünk: 3–0

Rimóci SE (3.) – Nógrádmegyer BSE (6.)
Rimóc, vasárnap, 17 óra.
Jó kis csörte sülhet ki ezen két alakulat párharcából. A rimóciak már biztosan érmesek, már csak a medália színe a kérdés a hátralévő fordulókban. A megyeriek, amennyiben jó napot fognak ki, bárkit képesek elkapni, ám most egy kicsivel a Rimóc készülhet nyugodtabban erre a találkozóra.
Tippünk: 3–2

Szabadnapos: Karancsberény VSFC, Kazár KSE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában