Labdarúgás

2023.01.19. 09:51

Szerepcsere a nógrádi sípmestereknél, ezúttal ők rúgták a labdát

Két napon át a játékvezetők rúgták a labdát a szegedi Pick Arénában. A Sípmester Fesztiválon kispályás labdarúgásban 64 mérkőzésen mérte össze tudását Budapest és 19 vármegye válogatottja. A nógrádi játékvezetők a csoportküzdelmek alkalmával a budapestiekkel is összemérték erejüket, a tornát a 18. helyen zárták.

E-L. Zs.

A nógrádi sípmesterek csapata (piros) jövőre szeretne jobb eredményt elérni

Forrás: Beküldött fotó

A 16. Sípmester Fesztiválnak Szeged városa adott otthont január első hétvégéjén az MLSZ Csongrád-Csanád Megyei Igazgatósága és Játékvezető Bizottsága szervezésében. Két teljes napon át a Tisza-parti város legújabb arénájában húztak futball cipőt a játékvezetők.

A csoportjában ötödik helyen zárt a nógrádi csapat, amelybe sorsolás útján Budapest, Fejér, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Komárom-Esztergom vármegye küzdött meg egymással a szombati napon. A másnapi folytatásban Tolna ellen 4–3-ra nyertek a nógrádiak, így ezt követően a 17. helyért léphettek pályára a végső helyosztón. Az összecsapásban Csongrád-Csanáddal szemben 6–3 arányban alul maradt Nógrád, így a 18. helyen fejezte be a küzdelmeket.

Nógrád vármegye Játékvezetői Bizottsága Dobsonyi Lászlót kérte fel, hogy játékvezetőként vegyen részt a tornán, míg kollégái futballcipőben bizonyíthattak. Megkeresésünkre elmondta, hogy izgalmas és jó hangulatú mérkőzések jellemezték az eseményt, amely sportszerű és jól szervezett környezetben zajlott.

– Bízom benne, hogy jövőre is összemérheti erejét a nógrádi csapat a többi vármegyével, aminek 2024-ben Veszprém városa ad majd otthont – emelte ki a játékvezető.

A 16. Sípmester Fesztivál végeredménye: 1. Békés, 2. Vas, 3. Győr-Moson-Sopron, 4. Hajdú-Bihar, 5. Pest, 6. Budapest, 7. Bács-Kiskun, 8. Fejér, 9. Szabolcs-Szatmár-Bereg, 10. Zala, 11. Borsod-Abaúj-Zemplén, 12. Baranya, 13. Somogy, 14. Heves, 15. Komárom-Esztergom, 16. Veszprém, 17. Csongrád, 18. Nógrád, 19. Tolna, 20. Jász-Nagykun-Szolnok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában