Labdarúgás

2022.10.16. 16:41

Ismét diadalmaskodott a Héhalom együttese, kiütéssel győzött az MTSE

A tizedik forduló párosításaival folytatódott hétvégén a megyei I. osztály pontvadászata.

Nool

A Karancslapujtő (fehérben) szoros csatában megszerzett győzelemmel térhetett haza Pásztóról

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Pásztó SK – Silver Tüzép Karancslapujtő 0–1 (0–1)
Pásztó, 160 néző. Vezette: Lucián J. (Dajkó T., Gergely M.). Pásztó: Krajecz – Lipták, Kelemen, Almási, Tari, Szőllősi, Csépe P. (Mladoniczki), Laczkó, Gazdag, Bocsi, Ocsovszki (Csépe I.). Edző: Forgó Péter. Karancslapujtő: Puporka D. – Zsély D., Romhányi (Zsély B.), Sándor, Sulcz, Tóth, Puporka R. (Gregász), Bonivárt (Bozó), Híves, Kovács (Stark), Pál. Játékos-edző: Romhányi Tamás. Gl.: Pál (6.). Sárga lap: Híves, Tóth, Stark. Jók: Kelemen, Csépe P., Lipták, Almási, ill. Zsély D., Sándor, Sulcz, Tóth.

Forgó Péter: – Tipikus egygólos mérkőzés volt, sajnos azt az egyet mi kaptuk. A mutatott teljesítménnyel hosszú idő után elégedett vagyok.

Romhányi Tamás: – Ezen a mérkőzésen nem sziporkáztunk elől úgy, ahogyan a múlt héten, viszont most is rendkívül fegyelmezettek és stabilak voltunk. A hazaiak is nagyon szervezettek voltak. Jó csapat, jó edzővel. Megtévesztő a tabellán elfoglalt helyezésük. A gólon kívül még voltak nagy helyzeteink, de most ennyi volt ebben a meccsben. A lényeg a három pont megszerzése és külön öröm számomra, hogy ismét kapott gól nélkül tudtuk ezt abszolválni. Gratulálok a játékosaimnak, a hazaiaknak pedig további sok sikert kívánok!

Palotási SE – Unicum FC Mohora 0–1 (0–1)
Palotás, 100 néző. Vezette: Kis Zs. (Szász K., Szemesi Zs.). Palotás: Dankó – Kotasz G., Jambrich S., Hadrik (Szabó), Sipos, Kotasz T., Tancsik (Loboda), Kotasz E., Hegedűs, Jele (Szlobodnyik), Veres (Hegyi). Edző: Bódis Barna. Mohora: Földi – Telek (Bartal), Rácz, Gál (Dallos), Széles B., Széles G. (Mátyás), Molnár M., Lavkó, Káposzta, Pistyúr (Rados), Szita. Edző: Baranyi Tibor. Gl.: Szita (3.). Sárga lap: Szita (3.). Jambrich S., Hadrik, ill. Rácz, Káposzta, Bartal. Kiállítva: Kotasz G. (88.), ill. Szita (88.). Jók: Jambrich S., Dankó, ill. az egész csapat.

Bódis Barna: – Küzdelmes és kemény mérkőzésen, a vendég csapat rögtön kihasználta az első védelmi megingásunkat és gólra is váltotta. Az előnyt meg is tudták őrizni a mérkőzés végéig, mert mi nagyon pontatlanul futballoztunk a mai napon.

Baranyi Tibor: – Küzdelmes és parázs mérkőzésen sikerült megszerezni a győzelmet. Sikerült igazi helyzet nélkül tartani a hazai csapatot, így megérdemeltnek tartom a győzelmet. Gratulálok a csapatomnak és további sok sikert a hazaiaknak!

Diósjenői SE – Salgótarjáni BTC 0–5 (0–2)
Diósjenő, 180 néző. Vezette: Gecse Z. (Varga F., Boda V.). Diósjenő: Szaszovszki – Haljárszki, Krajcsek (Sebők), Monostori I. L., Szemesi (Szunter), Pincze, Makkai, Holman, Varga (Monostori II. L.), Monostori A. (Valent), Lami. Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid. SBTC: Bajnai – Orosházi (Palkovics), Leandro, Csuka (Sulyok), Csáki (Csifó), Boros (Klajban), Nagy, Bakos, Filkor (Jakab), Medveczki, Tarlósi. Edző: Sebestyén Szilárd. Gl.: Tarlósi (41., 80.), Boros (27.), Csifó (55.), Nagy (74.). Sárga lap: Krajcsek. Jók: Szaszovszki, Monostori A., Makkai, ill. Bajnai, Medveczki, Tarlósi, Nagy, Bakos.

Bőgér Dávid: – Gratulálok a salgótarjáni csapatnak, nem véletlenül vezetik a bajnokságot! Sajnos az elején a kimaradt lehetőségeinket követően mindig mi kaptunk gólt, amely meg is pecsételte a sorsunkat. Nagyot küzdöttek a játékosaink, amely miatt büszkék vagyunk rájuk.

Sebestyén Szilárd: – Egy kifejezetten jó pályán, egy masszív ellenféllel játszottunk. Az elmúlt hetekhez hasonlóan, a mérkőzés elején nem találtuk a játékunkat, de ismét sikerült sebességet váltanunk, amelynek meg lett az eredménye. A helyzetek alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Szécsény VSE – Mátraterenye SE 1–6 (0–4)
Szécsény, 60 néző. Vezette: Kovács M. (Elischer M., Pál A.). Szécsény: Csampa – Molnár, Mohácsi, Máté D., Gombár, Matyóka (Henglár), Kántor, Gyenes, Csatlós (Király), Szmolnik, Angyal. Játékos-edző: Csatlós Csaba. Mátraterenye: Csák – Oláh (Kotroczó), Ajtai, Lakatos, Miklós (Babka), Földi, Kerényi, Domán, Bata (Znamecz), Szeles (Móricz), Kovács (Oroszi). Játékos-edző: Bujtár Tamás. Gl.: Szmolnik (81.), ill. Bata (10., 58.), Kovács (13., 28.), Szeles (38.), Máté D. (öngól, 78.). Sárga lap: Csatlós, Molnár, ill. Bata, Szeles. Jók: Szmolnik, Máté D., Csatlós, ill. az egész csapat.

Bujtár Tamás: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első negyed óra elteltével már kétszer is a kapuba találtunk. Végig nyomás alatt tartottuk a hazai csapatot, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, míg a házigazdák szinte el sem jutottak a kapunkig, így győzelmünk teljesen megérdemelt és ez még párosult egy nagyszerű játékkal is. Gratulálok minden játékosomnak, öröm volt nézni ahogy játszottunk a mai napon. Csatinak és csapatának sikeres és eredményes folytatást kívánok a továbbiakban.

Szendehely FC – Berkenye SE 5–0 (2–0)
Szendehely, 80 néző. Vezette: Zsélyi Cs. (Tősér D., Homoki G.). Szendehely: Boda – Bera, Németh D., Pápai, Németh Á., Balogh M. (Török), Szegvári, Dancsó, Maczkó, Balogh Cs. (Hugyecz), Szép (Kiss). Edző: Kovács Imre. Berkenye: Vrecza (Debre M.) – Földvári Sz., Mravik, Less, Balga (Genzelmann), Illés, Rottek (Rusvay), Debre G., Mátyás (Schlenk), Pécsi, Greff. Játékos-edző: Rusvay Gergely. Gl.: Szegvári (31., 61.), Németh Á. (45.), Szép (51.), Maczkó (67.). Sárga lap: Németh Á., ill. Debre.

Rusvay Gergely: – Sajnos ezen a hétvégén nem tudtunk úgy összeállni, mint az elmúlt fordulóban. Sok volt a hiányzó, de ez nem mentség a gyenge produkcióra. Az ellenfél akaratban, a párharcokban és a játékban is felülmúlt bennünket. Gratulálok a Szendehelynek!

Építők KC – Héhalom SE 0–1 (0–0)
Salgótarján, 90 néző. Vezette: Nyerges K. (Zsélyi Cs., Elischer M.). Építők: Kolompár – Menczel, Gál (Takács), Szabó, Tőzsér, Oláh Sz., Percze (Palotai), Német, Dr. Dániel, Klajban (Móricz), Alapi. Játékos-edző: Csatlós Tamás. Héhalom: Fehér – Kis, Tőzsér, Nagy Á., Nagy Sz., Erdei, Hajdú A., Hajdú J., Farkas (Varju), Baranyi G. (Fekete), Baranyi R. Edző: Farkas Ferenc. Gl.: Baranyi R. (56.). Sárga lap: Tőzsér, Német, ill. Nagy Á., Tőzsér, Farkas. Jók: senki, ill. Nagy Á., Nagy Sz., Tőzsér, Baranyi R.

Csatlós Tamás: – Szomorú vagyok, mert egy agyonnyert meccset vesztettünk el, hiszen az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk. Az ellenfelünknek szinte helyzete sem volt, így vitték el a három pontot. El kell gondolkodnunk, hogy ennyi helyzettel nem tudunk élni, akkor mi lehet a probléma. Ezen javítanunk kell.

Farkas Ferenc: – El kell ismerni, hogy egy döntetlen szagú mérkőzésen szereztük meg a három pontot. Nagyon örülünk, hiszen régen volt már olyan, hogy két egymás követő csatát tudunk megnyerni. A csapat kitette a szívét és lelkét a pályára, ami ma elég volt a sikerhez.

Az Érsekvadkerti SE – Bánk-Dalnoki Akadémia II. mérkőzést későbbi időpontban rendezik. Szabadnapos: Bátonyterenyei TC.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában