Labdarúgás

2022.10.09. 14:38

Hatalmasat küzdött, de kikapott a Fraditól a Bánk-Dalnoki Akadémia

A Bánk-Dalnoki Akadémia idegenben lépett pályára vasárnap délelőtt a Ferencvárosi TC II. ellen.

H. H.

Ferencvárosi TC II. - Bánk-Dalnoki Akadémia 2-0 (0-0)

Budapest, Népligeti Sportcentrum, 200 néző. Vezette: Takács Á., Szilágyi Zs., Pálinkás D.).

FTC II.: Őri – Fenyvesi (Manner 63.), Orosz, Leandro. Godányi (Bagi 76.) - Kaján, Varga S. (Tóth A. 76.), Pintér (Ladányi 63.), Pócsik – Varga Z., Haraisvili (Pajti 59.). Vezetőedző: Korolovszky Gábor.

Bánk: Zima – Frey, Cseri, Takács, Sápi – Darabont, Héjjas – Haronisz (Torda 76.), Kócsa, Józsa (Érczkövi 82.)- Kiss (Szentpéteri 82.). Vezetőedző: Tábori Ákos. Gól: Pajti (76.), Bagi (89.). Kiállítva: Takács (Bánk – 72.).

A mérkőzés első tíz percében igen támadóan lépett fel a vendég csapat, egy alkalommal Kócsa távoli lövésénél bravúrral kellett hárítani a fővárosiak kapusának, de negyedóra elteltével átvette az irányítást az FTC tartalék alakulata, de ettől függetlenül több veszélyes bánki megmozdulást is feljegyezhettünk. Az első félidő közepétől azonban egyre vesztett színvonalából a játék, alig akadt említendő mozzanat, az egyik ilyen volt a zöld-fehérektől Varga Zalán ollózása, ami alig kerülte el Zima kapuját.

A második játékrész is java részében hasonlóképpen alakult, és amikor a nógrádi társaság kezdett volna reménykedni legalább az egy pont megszerzésében, a középhátvéd Takács Bence a kiállítás sorsára jutott, a megfogyatkozott ellenféllel szemben pedig kíméletlen volt a Fradi, előbb a csereként beállt Pajti talált be, majd a véghajrában az ugyancsak később beszálló Bagi is eredményes volt, így a népligeti gárda a körülmények számukra szerencsés alakulása folytán győzelmet aratott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában