Labdarúgás

2022.09.16. 14:45

Nyolcvankétmillió forintból épül új sportöltöző a mátraverebélyi Kastélykertben

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával egy teljesen új sportöltöző épül a községben. Az önkormányzat sikeres pályázatának köszönhetően közel 82 millió forintot fordíthatnak a fejlesztésre.

G. E.

A beruházásnak köszönhetően könnyebb lesz az öltözést megoldani a sportolóknak (borítóképünk illusztráció!)

Forrás: Shutterstock

Nagy Attila, a település polgármestere arról tájékoztatott, hogy nehézséget okoz a sportolóknak az események előtt és után az átöltözés, mivel nincs arra alkalmas épület a sportpálya mellett. Így jelenleg az iskola épületében öltik magukra a mezeket a focisták a meccseket megelőzően. 

– A beruházás során új épületet húznak fel a kivitelezők a Kastélykertben. Azt azonban terveink szerint nem csak a sportolók használhatják majd. A községben tartott programok és rendezvények során az azokon fellépőknek is helyet biztosít majd – ismertette Nagy Attila, aki azt is elmondta: – A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával további fejlesztéseket is szeretnénk megvalósítani. Egyebek mellett út korszerűsítésére is nyújtottunk be pályázatot. Ezekben az esetekben még nem született döntés, azonban bízunk abban, hogy pozitívan bírálják majd a kérelmeinket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában