Pankráció

2022.06.22. 16:59

Hatalmas párharcok költöznek a salgótarjáni strandra, elszabadulnak az indulatok

Címkék#pankráció

Június 25-én, szombaton ismét pankrátorok lepik majd el a Tóstrand medencéjét, az Xtreme Wrestling Promotion (XWP) Holtpont elnevezésű gálára összesen kilenc mérkőzést írtak ki.

B.L.

Látványos meccseket ígérnek a szervezők

Forrás: H.M., NMH

A salgótarjáni pankrátor, Ron Corvus, alias Szabó Norbert rengeteget tett már azért, hogy népszerűsítse a sportágat a megyénkben. Tavaly augusztusban rendeztek először látványos showt a strand üres medencéjében.

Legutóbb, április közepén egy autó is bánta a pankrátorok tombolását Salgótarjánban.

A szombati főmeccsen az XWP Pankráció nehézsúlyú bajnoka, Ozzy Spencer a fővárosi HCW Pankráció Revolution bajnoka, Maverick Untamed ellen lép szorítóba, és mind a két övet feltették tétként.

Külföldről Gianni Valletta Máltáról, a lengyel származású David Oliva Ausztriából érkezik majd a medencébe. A műfajok is széles palettán mozognak majd, lesz női és hardcore meccs is, valamint tag team összecsapás is.

Két nógrádi egymás ellen lép kötelek közé, Szabó Tamás, alias Nitro kihívását elfogadta Ron Corvus egy szabályok nélküli meccsen, ahol mindent lehet. 

Egy másik mérkőzésen összesen húsz birkózó esik egymásnak egyszerre, ahol az ellenfeleket ki kell dobni a ringből a felső kötél felett. Aki utoljára marad, nem csak a meccset nyeri meg, hanem ő lesz az elsőszámú kihívó az XWP Pankráció nehézsúlyú bajnoki övért.

Az este során állateledelt és adományt is gyűjtenek majd a Mancs Menedék Állatvédő Egyesület számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában