Pankráció

2022.04.17. 12:25

Egy autó is bánta a pankrátorok tombolását Salgótarjánban (videó, galéria)

Szombat este ismét igazi csemegével szolgált a pankráció nógrádi szerelmeseinek az Xtreme Wrestling Promotion (XWP).

Bakos László

Forrás: Nool | Fotó: Bakos László

A szervezet salgótarjáni dojo-jában, a volt SVT szórakozóhelyén öt összecsapással készültek a szervezők az első Fight Nightra. A sportágat értő és szerető közönség tombolása mellett először Maverick nyert, aztán már nógrádiaknak is szurkolhattak a nézők.

A salgótarjáni XWP Dojo első tanítványa, Miricz Tamás, alias Matt Miric tóstrandi debütálása pár hónapja sérüléssel végződött, most mindenki azért szurkolt, hogy jól sikerüljön a folytatás. Egy pörgő, látványos meccs után azonban a svéd fenegyerek elvette a szurkolók kedvét, Matt első sikerére továbbra is várni kell.

A nézők leginkább Ron Corvus, civil nevén Szabó Norbert ringbe szállását várták a legjobban. A pankrátor Amerikában is tanulta a mesterséget, Bátonyterenyén, Salgótarjánban a sportcsarnokban, a GT-ben és a Tóstrandon is rendezett már tornát, illetve a nógrádi fiataloknak is továbbadja tudását. Egy háromszereplős mérkőzésre készült, azonban sérülése miatt csak Gulyás Öcsit és a szintén nógrádi származású Nitrot, alias Szabó Tamást szólították a kötelek közé. A meccs az utóbbi sikerével zárult, ám az izgalmak csak ezután következtek, amikor a győztes nekirontott az egyik szervezőnek. Ezt már Ron Corvus sem nézhette tétlenül a kanapéról, bosszút is állt tanítványán, a küzdelemnek egy autó is kárát látta, hiszen szabadtéren zárult a harc.

A szünet után Ken Pyro menedzserének köszönhetően, csalással verte Gulyás Vilmost, majd következhetett az est főmeccse, a szervezet nehézsúlyú bajnoki övéért. Miután a kihívó Hős Antal az övvel kezdte püfölni Ozzy Spencert, a bíró kizárta. A címvédő azonban harcolni akart, így folytatásra hívta ellenfelét egy szabályok nélküli meccsre, ahol sok minden előkerült. Végül a címvédő diadalmaskodott, az este pedig közös fotózásokkal és a Liberated Force koncertjével folytatódott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában