Teqball

2021.04.22. 09:12

Taskó András ezüstérmet szerzett

Hajdúszoboszlón rendezték meg nemrégiben a BT Országos Teqball Bajnokság másodosztályának fordulóját.

H. H.

A Balassagyarmati SC a viadalon öt versenyzővel képviseltette magát, közülük a csoportmérkőzések után négyen kerültek az egyenes kieséses szakaszba. Itt a sorsolás szeszélye folytán azonnal ellenfél lett Taskó András és Forró Jonatán. A csatából végül a Dózsa György Általános Iskola tanára került ki győztesen. A második körben Taskó a tokajiak sportolóját, Levik Boldizsárt búcsúztatta, majd az elődöntőben a fővárosi Pál Zoltánt múlta felül. A döntőben végül Bene Zsombor állította meg az Ipoly-partiak rutinos játékosát, aki így egy szép ezüstéremmel gazdagodott.

A másik két gyarmati teqballos, Toronyi Ádám és Szántó Gergő egyaránt a nyolcaddöntőben esett ki. Ezután jöttek a párosok csatái. A Mihály Ádám–Szatmári Dávid duónak már a legjobb nyolc közé kerülés is teljesíthetetlen feladatnak bizonyult, ám Toronyi Ádám és Szántó Gergő kettőse egészen a bronzéremig menetelt. Időközben a juniorkorosztály szintén megkezdte a maga országos bajnokságát Bodrogkeresztúron, ahol Csábi Milán ragyogó teljesítményt nyújtva a döntőig jutott, de ott vereséget szenvedett a nála idősebb címvédő Tóth Benjámintól.

Címkék#teqball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában