Kézilabda

2020.12.04. 09:22

Újabb sikerben bizakodhat a Strandépítők férficsapata

Az NB II. Északi csoportjában szereplő Salgótarjáni Strandépítők KC férficsapata a tizedik fordulóban szombaton a Rákosmenti KSK-t látja vendégül.

NMH

A tízéves NB II.-es történelmük legjobb hazai szezonzárására készülnek. Szombaton, tizenhárom órai kezdéssel a négy ponttal a hetedik helyen álló fővárosi csapattal mérik össze az erejüket. Az újabb hazai sikerrel elérhető közelségbe kerül az őszi bajnoki cím is a salgótarjáni legénység számára.

A mérkőzés zárt kapuk mögött lesz megrendezve.

NB II. Északi csoport, férfiak

Csépe Salgótarjáni

Strandépítők KC (1.) – Rákosmenti KSK (7.)Varga Krisztián, a Salgótarjáni Strandépítők KC edzője: – A leendő fővárosi ellenfelünk jó erőkből álló együttes. Eddig háromszor szenvedtek egygólos vereséget, ami alapján nem mutatkoznak könnyű ellenfélnek.

A készülő keret: Kovács Róbert, Kuti Krisztián, Manazya Felicián (kapusok), Albert- Tóth László, Csontos Máté, Csuka Balázs, Dancs Máté, Dénes Máté, Dóczi Dávid, Forgács Péter, Gyetvai Tamás, Ivitz Balázs, Nagy Tamás, Soós Péter, Szabó Tamás (mezőnyjátékosok).

A Salgótarjáni Strandépítők KC női csapatának a fővárosi XVI. ker. KMSE elleni tizenegyedik fordulóbeli idegenbeli találkozója elmarad, így ők már befejezték az őszi bajnoki szereplésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában