Labdarúgás

2020.09.04. 17:20

Megyei mesterhármas: egyet ide, kettőt oda rúgott a szendehelyi focista

Szokatlan mesterhármast szerzett az elmúlt hétvégén a Szendehely játékosa, a hazai pályán megnyert mérkőzésen.

Langa Attila

A megyei I. osztály második fordulójában, egy igazán szép sikert ért el hazai pályán a Szendehely FC csapata. A korábban jó formát mutató Karancslapujtőt fektették két vállra, a mérkőzésen a hazaiak játékosa, Földvári Szabolcs egy nem szokványos mesterhármast ért el.

A játékos egy öngóllal a vendégeknek szerzett előnyt, utána azonban egymaga helyrehozta a hibáját, és két góljával megfordította a meccset, ezzel kis is alakítva a 2–1-es végeredményt. És még egy büntetőt is kihagyott.

Az esetről még a Trollfoci facebook oldala is említést tett, a csoport minden érdekesnek mondható magyar labdarúgással kapcsolatos eseményről posztol humoros formában.

Fotó: adatbank.mlsz.hu

A Szendehely játékosát, Földvári Szabolcsot is megszólaltattuk az eset kapcsán.

– Hogy élte meg ezt a nem mindennapi mesterhármast?

– Nem volt egyszerű mérkőzés a csapat és saját magam szempontjából sem. Bő húsz perc alatt szereztem két gólt, egy öngólt és elhibáztam egy büntetőt. Az első félidei lelki állapotom egy hullámvasúthoz volt hasonlítható, de szerencsére a meccs végén jó érzésekkel vonulhattam le a pályáról a remek csapatmunkának köszönhetően.

Földvári Szabolcs

– Milyen visszajelzéseket kapott a környezetében?

– Az elmúlt pár napban jó értelemben véve kaptam hideget és meleget is az ismerősöktől, volt csapattársaktól, továbbá van, aki azóta csak Mesterhármasnak hív.

– Mit mondtak a csapattársai a mérkőzést követően?

– A győzelemnek köszönhetően jó volt a hangulat az öltözőben, de kaptam a zrikát, ahogy az ilyenkor illik.

– Volt már ennél emlékezetesebb mérkőzése?

– Pár emlékezetes meccsem volt már az eddigi pályafutásom során, de a mostani alighanem az első helyre került.

– Mit szólt a Trollfoci facebook felületén megjelent poszthoz?

– Jót mosolyogtam rajta és pár hozzászóláson is. A címeres poszt után legalább újra kapott egy kis reklámot az egyesület.

– Csapatának fontos három pontot szerzett, milyen céljaik vannak a bajnokságban?

– A cél egy jó közösség és egy stabil csapat kialakítása, amelyhez a vezetőség mindent feltételt biztosít. Szeretnénk a szurkolóinknak minél több örömet szerezni. Sokat kell még dolgozni a sikerekért, de úgy érzem, jó úton haladunk, valamint biztos vagyok benne, hogy fogunk még a vasárnapihoz hasonló meglepetéseket okozni. Végezetül szeretném megköszönni a megtisztelő megkeresést. Hajrá Szendehely!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában