Labdarúgás

2020.09.22. 15:07

A legsportosabb tarjáni tacskó megjósolta, ki nyeri a Molde-Fradi BL-meccset

A salgótarjáni futó, Kovács Jázmin atlétikában már rutinos, cuki kutyája ezúttal futballszakértőként mutatkozik be a Molde-Fradi meccs kapcsán.

Szerdán 21 órás kezdéssel rendezik meg a Bajnokok Ligája selejtező playoff odavágóját, a Ferencváros a norvég bajnok Molde FK vendége lesz.

Ennek apropójából kikértük a salgótarjáni tacskó, Mogyi véleményét, szerinte melyik csapat nyeri meg az első meccset. Kovács Jázmin kutyája gondolkodás nélkül a magyar zászlót jelölő tál mellett tette le a voksát, szerinte nem születhet más eredmény, mint vendégsiker.

Nagy népszerűségnek örvendett az a videó, ahol az atléta Kovács Jázmin kutyájával, Mogyival edzett, majd a maszkviselés fontosságára hívták fel a figyelmet ezzel a videóval. Egy másik videójuk lényege az volt, hogy ebben az időszakban is mozognunk kell, de azt is bebizonyította már, hogy az ugrókötelezés is megy neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában