Kézilabda

2020.01.24. 12:27

A második Nógrád Kupát rendezik meg Gyarmaton

A Nógrád megyei Kézlabda Szövetség második alkalommal rendezi meg január 25-én, szombaton, 9:45 órától, Balassagyarmaton a Balassa Sportegyesület Sportcsarnokában, az ifjúsági leány – fiú – kézlabda tornáját, a II. Nógrád Kupát.

NMH

A torna célja a közelgő szezonra készülve játéklehetőség biztosítása, a fiatalabb korosztályoknak. Az esemény egyben sporttörténelmi torna is lesz, hiszen ezzel az ifjúsági tornával hivatalosan is, birtokba veszik Balassa Sportegyesület: Balassagyarmaton a Fáy András u. 9 alatt, az elmúlt, éveben épült kézilabda sportcsarnokát a kézilabdások. Ez az impozáns, méretes csarnok, minden igényét kielégíti edzések, mérkőzések lejátszásának.

Remekül fogja szolgálni a Szabó Krisztina vezette Balassa Sportegyesület kézlabdás utánpótlás-nevelését, magasabb szintű versenyeztetését, ami akár felnőtt szinten is magasabb osztályba is léptetheti Balassagyarmat női kézilabdázását. Mind a lányok, mind fiúk körmérkőzéses rendszerben mérik össze tudásukat.

A részt vevő csapatok. Leányok: Aranyszarvas SE (Tápiószentmárton) ifjúsági, Balassa SE Balassagyarmat serdülő, Salgótarjáni Strandépítők KC ifjúsági. Fiúk: Balassagyarmati Kábel SE ifjúsági, MAC Szent István (Budapest), Salgótarjáni Strandépítők KC ifjúsági.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában