strandfoci

2019.08.07. 15:50

Bede Anna lett a bajnokság legjobbja

A közelmúltban rendezték meg a női strandlabdarúgó magyar bajnokságot Balatonlellén, ahol kilenc csapat mérte össze erejét.

H.M.

A salgótarjáni Bede Anna a díjaival

Forrás: NMH

Fotó: H.M.

A Strandlabdarúgás Menedzsment Nonprofit Kft. által szervezett viadalon az MTK Lupa Beach csapata remek játékkal végzett az élen.

A második helyet nagy küzdelem után a békéscsabai Wanted FC együttese szerezte meg. Itt szerepelt a salgótarjáni Bede Anna, aki kitűnő játékkal zsebelte be a torna legjobbjának járó címet.

A salgótarjáni Bede Anna a díjaival
Fotó: H.M. / NMH

A huszonkét éves sportoló jelenleg a foci mellett a Károli Gáspár Református Egyetemen tanul jogot, ahol ősszel az utolsó tanévét kezdi meg. Tíz éve lett szerelmes a sportágba, első edzője, Ringeisen Andrásné kezei alatt. 2015-től 2018-ig a salgótarjáni Skorpió csapatában játszott.

A tavalyi szezon kezdetén átigazolt a Testnevelési Főiskola NB I.-es csapatába. Az idei bajnoki évadot a Budaörs együttesében kezdi majd meg az NB II.-ben.

Bede Anna elmondása szerint nem kisebb célja van a csapatnak, mint a bajnoki cím megszerzése, vagyis a fel­jutás.

 

Címkék#strandfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában