thai boksz

2019.03.16. 10:19

Több versenyen indultak az SFSE legjobb versenyzői

Nincs megállás a Salgó Fight SE (SFSE) háza táján, a thai boxosok több viadalon is sikeresen szerepeltek a közelmúltban.

B.L.

Kövesi Tibor, Kóczán Arnold és Lőcsei Nándor (balról)

A salgótarjáni klub legjobbjai rendszeres résztvevői a Pofon partynak. Szentendrén nyolc klub hatvan versenyzője mérte össze tudását, ahol a SFSE öt versenyzője is szorítóba lépett, csakúgy, mint a fővárosi Thai Box Akadémia viadalán.

Komolyabb erőpróba volt a budapesti Városgazda Muaythai Kupa, ahol a klub három reménysége kapott lehetőséget a bizonyításra. Az amatőr kupán azok szerepelhettek, akiknek pályafutásuk során kevesebb mint öt meccsük volt. A 86 kilós Kóczán Arnold a harmadik menetben kiütéssel diadalmaskodott, míg a juniorkorú Selmeczi Dániel az ország egyik legjobb versenyzője ellen pontozásos győzelmet aratott. A szintén junior Oláh József pontozással kikapott, de Kövesi Tibor edző valamennyiük teljesítményével elégedett lehetett.

Kövesi Tibor, Kóczán Arnold és Lőcsei Nándor (balról)

Korábban már beszámoltunk a balassagyarmati Legbátrabb harcos elnevezésű viadalról, amelyet a Civitas Fortissima 100 keretében rendeztek meg. A szünetekben négy mérkőzésen mutathatták be saját harcművészeti águkat a thai boxosok.

Kövesi Tibor és két tanítványa az országos szinten is rutinosnak mondható Bódi István és Szabó Tibor budapesti kjokusin karatésok ellen léptek szorítóba. Bár ezeken a bemutatómeccseken nem hirdetnek győztest, a salgótarjániak uralták a napot, látványos küzdelmeik pedig a jelen lévő fiatalok tetszését is elnyerték. Bár a SFSE harcosainak csak gyakorlást jelentettek a meccsek, a közönség mégis vérre menő párharcokat láthatott.

A klub továbbra is várja az érdeklődőket a heti három edzésre, a részletekért érdemes felkeresni a klub közösségi oldalát.

Címkék#thai boksz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában