erőemelés

2018.10.24. 14:22

Honti Attila ezüstérmes lett

Budapesten rendezték a BM fekvenyomó országos bajnokságot.

B. T.

Budapesten, az Országgyűlési Őrség szervezésében rendezték meg a napokban a VI. Tornyos Kupa meghívásos fekvenyomó egyéni és csapatbajnokságot.

A viadal a Belügyminisztérium munkatársainak, valamint az Országgyűlési Őrség állománya részére biztosított versenyzési lehetőséget.

A verseny résztvevői voltak a rendőrség, a katasztrófavédelem, a büntetés-végrehajtás, a Nemzeti Adó és Vámhivatal és az Országgyűlési Őrség hivatásos, közalkalmazotti, köztisztviselői állománya.

Fekvenyomásban négy korcsoportban és nyolc súlycsoportban lehetett indulni.

Már több mint tizenöt éve rendszeres résztvevője a belügyi versenyeknek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó Honti Attila r. őrnagy, aki a masters 1 korcsoportban, a 105 kg-os mezőnyben indult. A viadalon 170 kg-os teljesítménnyel a nagyon szoros mezőnyben az ezüstérmet szerzett meg.

Mindössze a nehezebb testsúlya miatt csúszott le a dobogó legmagasabb fokáról, mivel az első helyezett is megegyező eredményt teljesített a ­versenyen.

Kiemelt fotónkon: Honti Attila kiváló eredményt ért el

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában