Teremfoci

2018.01.19. 15:07

Lezárult az alapszakasz a bátonyterenyei tornán

A kilencedik fordulóval zárult szombaton az alapszakasz Bátonyterenyén, amelyet követően már a rájátszás következik újabb kilenc játéknapon keresztül.

Langa Attila

A hétvégén a Gold Team és az AC Rossoneri csapatainak kivételével, mindenki számára tét nélküli mérkőzéseket tartogatott. Itt a sorsolás úgy hozta, ez a két együttes pont egymás ellen zárta az alapszakaszt.

Döntetlennel zárult a mérkőzés, amelyet követően így a Rossoneri játékosai jutottak a felsőházba. A Bakos Vill hibátlanul nyerte meg az alapszakaszi csoportját, rangadót nyert az S-Metal az Elán ellen, nagyarányú győzelmet aratott a Friends, az Ultimate és a Reklám Press gárdája az utolsó fordulóban. A felsőhzban érdekes, izgalmas, küzdelmes és várhatóan látványos mérkőzésekre számítanak a szervezők. Az elmúlt évhez hasonlóan az utolsó fordulókig kiélezett harcot folytathatnak majd az együttesek, a bajnoki címért. Mindkét csoportnak megvannak a sokak által esélyesnek tartott gárdái, de itt senki sem mehet biztosra. Most már az erőviszonyok alapján lett besorolva ez a két csoport, nem a sorsolás döntött.

9. forduló eredményei, A csoport: Egynullaegy – Bárna 3–0. (Játék nélkül). A Bárna csapata nem jelent meg. Bello Breaking – Reklám Press 1–14. Gl.: Tarjáni L., ill. Bujtár T., (5), Tarlósi P. (3), Móricz Á. (3), Horváth Sz. (3). No Name – Ultimate 2–10. Gl.: Gimesi T., Berki D., ill. Ivánfy B. (3), Nagy G. (3), Várszegi I. (3), Nágel G. Gold Team – AC Rossoneri 3–3. Gl.: Lehoczki Á. (2), Szabó J., ill. Pintér N., Dancsok R., Törőcsik G. Sárga lap: Lehoczki Á., Szabó J. (Gold Team). Bakos Vill – Big Team 4–2. Gl.: Szűcs Cs. (2), Ráduly Á., Domán R., ill. Novák N., Jakab Gy.

B csoport: Szabaidő Központ – Qrázsi 4–3. Gl.: Varga A. (2), Erdei M., Budveszel B., ill. Bartha Cs., Budai L., Budai K. Friends – Elements 10–3. Gl.: Berecz Gy. (3), id. Kalácska Cs. (2), ifj. Kalácska Cs. (2), Nyerges K., Nagy-Majdon J., Ornyik R., ill. Magyar B., Kurcsik G., Brusznyai I. Gerendás – Fűtőber 3–5. Gl.: Lesziák D. (3), ill. Szőke L. (2), Rátóti Z. (2), Kovács D. Bátony Metáll – Big Fish 4–2. Gl.: Banka D., Illés E., Láposi K., Komody J., ill. Bán T., Molnár P.

Sárga lap: Sándor A. (Big Fish). S-Metal – Elán 2–1. Gl.: Ajtai D., Mrázik Á., ill. Gazdag Bálint.

A már eddig is rengeteg színvonalas mérkőzést kínáló tornán, most még kiegyenlítettebb összecsapásokra lehet számítani. A sportágat kedvelők számára igazi csemege lesz a bátonyterenyei torna rájátszásának minden játéknapja. A bajnokság további menetrendjét, a héten közöljük olvasóinkkal, hogy senki ne maradjon le egy-egy számára kiemelkedő mérkőzésről. A szervezők mindenkit szeretettel várnak Bátonyterenyén.

Felsőházi résztvevők: Elán, S-Metal, Bátony Metal, Big Fish, Friends, Bakos Vill, Big Team, Reklám Press, Bello Breaking, AC Rossoneri.

Alsóházi résztvevők: Elements, Fűtőber, Szabadidő Központ, Qrázsi, No Name, Ultimate, Egynullaegy, Bárna, Gerendás, GoldTeam.

A további lebonyolítás rendszere

Az elmúlt évhez hasonlóan, a rájátszás két csoportban folytatódik az alapszakasz végén. A két tízes csoportból az első öt-öt helyen végzett együttes egy újabb csoportba kerül a felsőházban, továbbá ennek megfelelően az alapszakaszban ötödiknél rosszabb rangsorolást szerzett csapatok az alsóházban folytatják.

Itt minden gárda egyszer játszik soros csoporttársaival, és ezután kialakul a téli terembajnokság végső sorrendje. A pontozás itt is a mgszokott módon zajlik, A bajnokság végén különdíjakat is osztanak a rendezők, a legjobban teljesítő játékosoknak

Kiemelt fotónkon: Az alapszakasz utolsó fordulójában két csapat kivételével mindenki tét nélkül léphetett pályára a Bátonyterenyei Városi Sportcsarnokban Archív Fotó: H.Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában