Rádióműsor

2024.04.05. 13:41

Lomtalaníthatjuk lelkünket és a vonatrablás kutatója is hallható a Hír FM hétvégi műsorán!

Hétvégén sem maradnak hallgatnivaló nélkül a rádiókedvelők: a héten elhangzott legjobb műsorokból szombat és vasárnap reggel a megszokott időben érkezik a best of a Hír FM salgótarjáni műsorsávján!

A Hír FM szól minden reggel

Forrás: Nool

Szombat reggel 7 óra 6 perctől az FM 99.3 MHz-en, a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján felidézzük Bógár Zsolt mentálhigiénés segítővel készült beszélgetésünket, melyben környezetünk és lelkünk lomtalanításának fontosságáról volt szó. 8 óra 6 perctől pedig a fotósként komoly sikereket magáénak tudható Komka Péterrel készült interjút hallgathatják meg újra.

Vasárnap reggel 7 óra 6 perctől ismét a Hír FM-el ébredhetnek a korán kelők, ahol rögtön egy sportos műsorral indul majd a nap, ugyanis Szeles Enikővel készült beszélgetésünket hallhatják majd újra, amelyben a szabadtéri sportolási lehetőségeket vettük sorra. A hét utolsó napján reggel 8 óra 6 perctől újra meghallgathatják a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült bányageológussal, Prakfalvi Péterrel készült interjúnkat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában