Nool.hu videó

2024.02.12. 10:52

Így fest belülről a szécsényi Nosztalgia Múzeum – barangolj velünk! (videó)

A szécsényi Nosztalgia Múzeum fennállásának tizedik évfordulóját ünnepelték szombaton. Hiánypótló elemmel gazdagodott az intézmény, mely sok érdeklődőt vonzott. Videónkon beleshettek a a múzeum falai közé.

Nool.hu

Min tarról beszámoltunk: az tízéves évforduló apropóján új kiállításelemmel bővült a tárlat. Az eseményt Csukáné Szerémy Andrea alpolgármester nyitotta meg, majd Csatlós Noémi, a Szécsényi Művelődési Központ közművelődési referense ismertette a múzeum elmúlt tíz évének mérföldköveit.

A múzeum az évek alatt nagyon sok látogatót vonzott, azonban országosan ismertté 2021-ben vált, amikor is szerepelt Fábry Sándor műsorában. A Múzeumok Éjszakáján Jászberényi Pállal eldöntötték, hogy megünneplik a múzeum fennállásának tizedik évfordulóját a kiállítás megújításával. A tárlat végül egy olyan elemmel bővült, ami eddig talán hiányzott a múzeumból, azaz a 60-as, 70-es, 80-as évek panelprogramjáról emlékezik meg. Ennek megfelelően a múzeum egyik helyiségében kialakítottak több felajánlásnak köszönhetően egy panelszoba belsőt megidéző kis enteriőrt. 

Videónkon beleshetsz a múzeum falai közé:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában