Kiállítás

2024.02.26. 11:11

Idén is megrendezik a Tavaszi Tárlatot a salgótarjáni múzeumban

A salgótarjáni múzeum a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg egy bejegyzésben, hogy idén is megrendezik a Tavaszi Tárlatot, együttműködve Salgótarján önkormányzatával. Az esemény kiváló lehetőséget adhat arra a kortárs művészeknek, hogy bemutassák alkotásaikat, amelyeket a válogatót követően nívós szakmai zsűri fogja majd díjazni.

Sipos Nina Vivien

A Dornyay Béla Múzeum és Salgótarján önkormányzata idén 37. alkalommal rendezi meg a város kulturális életében több mint negyedszázados múlttal rendelkező, kiemelkedő jelentőségű és rangos Tavaszi Tárlatot, amely a kortárs magyar képzőművészet gyöngyszemeit vonultatja fel évről évre. A kiállításra március 17-ig, vasárnapig lehet jelentkezni.

A nevezett festményeket és szobrokat április 3-án, szerdán válogatja majd be a szakmai zsűri, amelynek eredményéről április 8 . és 10. között kapnak a pályázók visszajelzést.  A múzeum hivatalos honlapján olvashatók a műalkotások nevezésével kapcsolatos további információk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában