Versenyeredmények

2023.12.11. 09:08

Zongora- és trombitaversenyeken szerepeltek sikerrel a salgótarjáni diákok

Az utóbbi időben több versenyen is megmérettették magukat a salgótarjáni Váczi Gyula Alapfokú Iskola növendékei. Az eredményekre büszkék lehetnek.

Nool.hu

Csirke Dániel (balról az első) versenyműsorát a szakmai zsűri nívódíjjal jutalmazta

Forrás: Facebook/Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola

Az iskola Facebook-oldalán közölte, hogy a közelmúltban rendezték meg a VI. Nemzetközi Bartók Béla Zeneiskolai Zongoraverseny budapesti döntőjét. Növendékeik Csirke Dániel, Bocskai Kristóf Tamás és Vanó Zétény az V. korcsoportban szerepeltek sikeresen. Csirke Dániel versenyműsorát a szakmai zsűri nívódíjjal jutalmazta. A felkészítésben tanáraik Kovács László, Szabó Istvánné és Matuz Csilla voltak a támaszaik. 

Az intézmény vezetése arról is hírt adott, hogy trombitás diákjaik – Ferencz Dávid és Kiss Dániel – a Tiszaújvárosban megrendezett XXIX. Regionális Trombitás Találkozón játszottak eredményesen. A fiatalokat Szabó István tanította, a versenyen Szabó Istvánné kísérte a kis tehetségeket zongorán.

Eredményesen fújták a versenyen
Forrás: Facebook/Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola

Emellett a Váczi tájékoztatott, hogy november közepén a Budapesten megrendezett XI. Ferenczy György Zongoraversenyen Takács János, Varga Hunor és Bocskai Kristóf Tamás vett részt. Utóbbi tanuló zongorajátékát a zsűri dicsérettel díjazta. Szabó Istvánné és Farkas Diána készítették fel a növendékeket.

A zongoraversenyre is gőzerővel készültek
Forrás: Facebook/Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola

Nemrég is szép sikerekről számoltunk be az iskola életéből:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában