Könyv

2023.12.28. 06:50

Jövőre kiadná romantikus regényének folytatását a rimóci író

Magdus Erika három évvel ezelőtt írt egy romantikus történetet. A rimóci szerző akkor a férje elvesztése után érzett fájdalmát szerette volna csökkenteni első könyvének írásával, most az olvasók kérik a folytatást.

Lukács Zsófia

Magdus Erika első kötete 2020-ban jelent meg Szerelem a harmadik világból címmel. Témájául azért választotta a szerelmet, mert az mindenki életére hatással van. Férje elvesztése után úgy érezte, ki kell írnia magából a fájdalmat, így született meg az a romantikus történet, amiben közte és egy arab koronaherceg között szövődik szerelmi kapcsolat. 

– Nagyon nehéz dolgom volt, a kézirat megírásától a könyv megjelenéséig. Mivel nem volt segítségem vagy támogatóim, így mindent önerőből kellett megvalósítani. A mai napig is nagyon nehéz a dolgom. Már több nógrádi településen is volt könyvbemutatóm, jelenleg is folynak az egyeztetések. Szerencsésnek érzem magam, mivel több olvasómmal is tartom a kapcsolatot, akik őszintén elmondják a véleményüket a könyvről. Eddig mindenki dicsérte, volt aki már többször is elolvasta. Volt aki őszintén elmondta, hogy együtt sírt és nevetett a könyvben szereplő főszereplőkkel. Számomra ez hatalmas megtiszteltetés, hogy örömet tudtam csempészni az olvasóim hétköznapjaiba – árulta el portálunknak Magdus Erika.

Úgy fogalmazott: – Most még távol áll a könyv attól, hogy kimerjem jelenteni, hogy sikeres a maga egyszerűségével, az olvashatóságával. A könyvben szereplő szövegben nincsenek kicsillagozva a szavak, így az olvasó nem esik ki az olvasás ritmusából és a történet is nagyon jó. Talán ez vezetheti a könyvet a sikerhez.

Nem érhet véget így a történet...

Az író kiemelte, hogy több olvasója is jelezte: így nem érhet véget a történet,  szeretnék ha tovább folytatódna. – Nagyon örültem az olvasóim kérésének, és felvettem a kapcsolatot a könyvkiadómmal, aki egyetértett az olvasóimmal. Arra a elhatározásra jutottam, hogy a már meglevő könyvet egy három részből álló könyvsorozattá alakítom át, így lesz az olvasók számára teljes a történet – fogalmazott a szerző.

Azt is megosztotta velünk, hogy mi várható a második kötetben. – Az első könyv egy álomról szól, amit a női főszereplő álmodott egyetlen éjszaka alatt több hónapot átölelően. Interneten keresztül folytatott szerelmi kapcsolat, beszélgetés egy arab koronaherceggel. A csodálatos álmot reggel a telefonébresztés szakította félbe. A második kötetben a női főszereplő ismét álmodik a koronaherceggel. Ébredés után nem tudja elfogadni a valóságot, hogy csak álom, amit átélt és elutazik a Közel- Keletre, hogy megkeresse a koronaherceget. Rengeteg esemény, kaland várja a főszereplőre. Az álom valóra válik, mert valóban találkozik a koronaherceggel. A többi még titok – ismertette Magdus Erika.

Elkészült a kézirat

A második kötet kézirata már el is készült. – Nagyon szeretném ha 2024-ben megjelenne a második könyvem is. Bízom benne, hogy ezzel örömet tudok majd szerezni az olvasóimnak és megköszönni a támogatásukat – tette hozzá a szerző.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában