Program

2023.10.05. 07:35

Szüreti mulatság és testvértelepülési találkozó is csalogatja az érdeklődőket Hollókőbe

Szabó Csaba, a település polgármestere portálunkhoz eljuttatott közleményben tudatta, hogy október 7-én, szombaton szüreti mulatságot, és egy nyertes pályázatnak köszönhetően testvértelepülési találkozót is rendeznek a községben.

Lászlók Judit

A program 13 órakor kezdődik a szüreti felvonulással. Ezt követően a Pajtaárok színpadon fellép a Hollókői Táncegyüttes a Folt zenekar kíséretében. Majd a kisbíró ismerteti, hogy mi történt az elmúlt évben a faluban. Ezután színpadra lép a Kazári Táncegyüttes, valamint a Folt zenekar is. Az estét pedig szüreti bállal zárják a Dr. Román András Látogatóházban. 

A rendezvényen kirakodóvásár is várja majd az érdeklődőket. Mindezeken túl pedig a bor készítésének az első lépéseit is megismerhetik a falumúzeumban, mint például a szőlőpréselést, illetve a friss mustot is megkóstolhatják. A polgármester kiemelte továbbá: a testvértelepülési találkozó keretében kilenc község látogat majd el hozzájuk ezen a hétvégén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában