SzeptemBeer

2023.09.10. 11:32

Fesztivállal búcsúztatják a nyarat Balassagyarmaton, este sörivó játék is lesz (fotók)

A sörkedvelőknek kedvez ez a hétvége Balassagyarmaton, ahol tradícionális cseh sörök és koncertek mellett búcsúztathatják a meleg hónapokat a Szeptembeer Feszten.

Lukács Zsófia

Az Ipoly-parti városban már hosszú évek hagyománya, hogy együtt búcsúztatják a nyarat

Forrás: Nool.hu

Fotó: Lukács Zsófia

Idén is megrendezték a háromnapos kulturális, szórakoztató és zenei programot, ahol a kiváló sörmárkák ízei hozták el az igazi sörfesztivál hangulatot a Palóc ligetbe.

–  Ez a nyárzáró fesztiválunk, ahol igyekszünk különleges programokat nyújtani minden korosztálynak. Idén is kedveztünk a legkisebbeknek is, ugarálóvár, vetélkedők, gólyalábasok, zsonglőrök szórakoztatják a közönséget. A felnőttek pedig a minőségi zene mellett kóstolhatják a tradícionális cseh kézműves és kisüzemi söröket – mondta el portálunknak Szombati Ádám, a rendezvény szervezője, a Liget Terasz vezetője.

A háromnapos rendezvény során számos zenekar és énekes fellép, illetve fellépett. Péntektől a sörök mellett gasztropavilonok, sültkolbászok, hamburgerek is várták a látogatókat, akik a Bourbon Folks, majd a Third Planet koncertjét láthatták és Alter Discoban bulizhattak Tobival. A habzó nedű kedvelői sörivó játékokon is összemérhették erejüket.

Sörivó játékokra is várják a vállalkozó szelleműeket

Szombaton játszótér, mini vidámpark, vásárosok, gólyalábas felvonulás és produkció fogadta a közönséget. Majd sörivó játékokon és Corn Hole vetélkedőn mérettették meg magukat az érdeklődők. Este a Quack zenekar koncertje és a Best of Pool Cafe fokozta a hangulatot a legnagyobb slágerekkel.

A programok ma 15 órától folytatódnak, ahol az Inspirál cirkuszközpont játszóházzal zsonglőreszközöket próbálhatnak ki a látogatók és több trükköt is eltanulhatnak, 17 órától sörivó játékok, majd az Alternatíva 10 éves jubileumi koncertje, végül 19 órától a Crazy Little Queen tribute band koncertjére bulizhatnak az érkezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában