Programkavalkád

2023.07.01. 09:22

Zenés nyári hétvégékkel pótolják a szécsénkei Lecsófesztivált

Miután a helyszínen bekövetkezett kedvezőtlen változások miatt meghiúsult Szécsénkén a szeptember első hétvégéjére tervezett Lecsófesztivál, a község önkormányzata úgy döntött, egy nyári, többfordulós rendezvénysorozattal pótolja a nagy népszerűségnek örvendő eseményt.

Hegedűs Henrik

Hevér Boglárka, a nyugat-nógrádi település polgármestere korábban portálunknak elmondta, a Técsői Móricz Kálmán Művelődési Házzal szomszédos épület tulajdonosa értékesíteni szeretné az ingatlanát, ezért körbekerített olyan területet is, amit a Lecsófesztiválon is használtak volna, ezért biztonsági okokból lemondtak a gasztronómiai találkozó megszervezéséről. 

A közelmúltban azonban lezárult a helyettesítő Szécsénkei Nyár programjainak előkészítése. A sorozat július 8-án, szombaton indul, amikor egy mulatós délutánnal szórakoztatják majd a közönséget a művelődési házban, Sissi és Royal Tibi szereplésével. Egy hét múlva, július 16-án, vasárnap kora este a Giusto kamarazenekarból alakult vonósnégyes ad koncertet a komolyzene kedvelőinek, míg augusztus 18-án a lemezlovasoké lesz a főszerep, Dj Sylvester és Dj Dominique szolgáltatja ekkor a talpalávalót. Hasonlóképpen szervezik az Alsó- és Felsőszécsénke egyesülésének százhuszadik évfordulójára tartandó családi napot is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában